Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δείτε πώς οι έγκυες στην Πάτρα παραμένουν fit!

Δείτε πώς οι έγκυες στην Πάτρα παραμένουν fit!

Το Prenatal Pilates είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους γυμναστικής

Η γυμναστική κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι πολύ σημαντική, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικάΌλες οι έρευνες το επιβεβαιώνουν και όλοι οι γιατροί συμφωνούν πως, οι γυναίκες που ασκούνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έχουν την τάση να παραμένουν πιο υγιείς όχι μόνο αυτήν την περίοδο αλλά και στη μετέπειτα ζωή τους!

Το Prenatal Pilates είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους γυμναστικής, τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και στην μετέπειτα περίοδο της σωματικής αποκατάστασης (POST NATAL). Βελτιώνει τη φυσική  κατάσταση, την ενδυνάμωση των μυών και όχι μόνο. Είναι μια μέθοδος εκγύμνασης που προσφέρει δύναμη και ευλυγισία σε όλο το σώμα. Βοηθάει την έγκυο να συνειδητοποιήσει τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα της, να χαλαρώσει και να μεγαλώσει το μωρό της μέσα σε ένα υγιές "περιβάλλον". Επίσης, συμβάλει στη διατήρηση του σωστού βάρους, αλλά και στην αποφυγή: οσφυαλγίας (πόνοι στην μέση), πιασίματος και πρηξίματος, κατά τη διάρκεια της κυοφορίας.

Το γυμναστήριο "SPORTS HOUSE", εφαρμόζει τη μέθοδο Prenatal Pilates με προγράμματα που επιλέγονται με σεβασμό σε αυτή τη μοναδική κατάσταση που βιώνουν οι γυναίκες και που έχουν σαν μοναδικό στόχο να τις βοηθήσουν. Με τη συμβολή έμπειρων δασκάλων, ακολουθείται ένα ήπιο και ασφαλές πρόγραμμα ασκήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, με πολλές παραλλαγές. Σε κάθε τρίμηνο οι ασκήσεις διαφοροποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε γυναίκας, με τις αλλαγές που επιφέρει η εγκυμοσύνη στο σώμα της, αλλά και σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού της.

Tα ειδικά προγράμματα άσκησης για εγκυμονούσες και λεχώιδες μπορούν να διαμορφωθούν είτε σε ατομικά, είτε σε ομαδικά μέχρι 6 ατόμων και των οποίων η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια εξασφαλίζεται από έμπειρη και πιστοποιημένη γυμνάστρια απόφοιτη του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού.

SPORTS HOUSE
ΣΜΥΡΝΗΣ 250, ΠΑΤΡΑ
Τ. 2610 325877www.sportshousegym.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight