Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ας επαναστατήσει η Ελληνική Βουλή

Ας επαναστατήσει η Ελληνική Βουλή

του Μιχαήλ Στρατουδάκη

Δεν είναι επιτρεπτές οι επαναστατικές κραυγές  και υβριστικές εκφράσεις που ακούγονται καθημερινώς εντός του Ελληνικού  Κοινοβουλίου και  οι οποίες επισύρουν την απόλυτην αγανάκτησην των πολιτών κατά των εκπροσώπων τους. Τα φραστικά υβρεολόγια και οι βαρύτατες εκφράσεις είναι απαράδεκτα και ανεπίτρεπτα. Είναι μία επανάσταση κατά του πολιτισμού και της ευγενούς συμπεριφοράς των Ελλήνων.

Υπάρχει όμως και μία άλλη επανάσταση  για την οποίαν δεν έχει ενεργοποιηθεί το Κοινοβούλιον και κακώς έπραξεν. Είναι αυτή της διαμαρτυρίας για την αμεριμνησίαν των διεθνώς υπευθύνων  κατά της θανατηφόρου ασθενείας του Έμπολα. Επειδή ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μάλλον εξετίμησε κακώς τους κινδύνους από την  ασθένειαν και δεν έλαβε μέτρα για την παρεμπόδισην της εξαπλώσεως, πρέπει να ενεργοποιηθεί η Βουλή  και σύσσωμη να δράσει.

Είναι αξιέπαινες οι προληπτικές ενέργειες που γίνονται στον ιατρικόν χώρον, αλλά χρειάζονται και άλλα αυστηρά  προληπτικά μέτρα.

Πρώτον: Να επισείσει στον ΠΟΥ τον άμεσον  κίνδυνον που διατρέχει η Ελλάδα από την εξάπλωση του ιού.

Δεύτερον: Να ληφθούν άκρως αυστηρά μέτρα στα σημεία εισόδου στην χώραν μας. Τα χερσαία και προκαθορισμένα ελέγχονται. Η θαλάσσια είσοδος από πού και  πως θα ελεχθεί; Στην  Μυτιλήνη για τυχόν λαθραίους μετανάστες έχουν ληφθεί μέτρα. Δεν επαρκούν. Δεν πρέπει να εισέλθει κανείς μολυσμένος στην χώραν. Η αντιμετώπιση θα είναι δύσκολη.

Τρίτον: Να γίνουν αυστηρότατες συστάσεις προς τις χώρες που διακινούν λαθρομετανάστες προς την χώραν μας, ότι αυτό θα απαγορευθεί όσον ο ΄Εμπολα είναι σε έξαρση. Δεν θα ριψοκινδυνεύσομεν την ζωήν των λαθρομεταναστών, όμως οι χώρες αυτές  πρέπει να απαγορεύσουν αυστηρώς την διακίνησην προς την Ελλάδα. Κάθε αμέλεια τους είναι πράξη επικίνδυνη για την χώραν μας.

Τέταρτον: Οι Έλληνες Βουλευτές συλλήβδην να διαμαρτυρηθούν  για την αμέλειαν  προς εξάπλωσην του ιού και να παρακινήσουν τους πάντες σε διεθνές επίπεδον όπως ενεργοποιηθούν για άμεση περιστολή της εξαπλώσεως της νόσου. Κάθε καθυστέρηση έχει  ανεξέλεγκτες συνέπειες. Ας σταματήσουν για λίγο τις άκαιρες βολές για εκλογές και ας ενεργοποιηθούν εξεγείροντες την διεθνή κοινότητα προς αντιμετώπισην του θανατηφόρου ιού. Αν ο ιός μας επισκεφθεί είναι αμφίβολον αν θα έχομεν διάθεσην για εκλογές!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις