Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κάλεσμα της ΝΔ προς τον ΣΥΡΙΖΑ για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Κάλεσμα της ΝΔ προς τον ΣΥΡΙΖΑ για εκλογ...

Μέσω του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέα Παπαμιμίκου

«Δεν μπορούμε να παίζουμε με τους θεσμούς» δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Εμείς λέμε: ελάτε τώρα που έχουμε την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και ας έρθει και ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το τραπέζι. Αυτό το κάλεσμα έστειλε χθες ο πρωθυπουργός, ελάτε να καταλήξουμε σε ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής» τόνισε μιλώντας στο mega ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

"Ενίσχυση της κοινωνίας η ψήφος εμπιστοσύνης"

Για το χθεσινό μήνυμα της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, εκτίμησε ότι ενισχυμένη βγαίνει η κοινωνία. «Η κοινωνία δεν θέλει εκλογές, δεν θέλει αποσταθεροποίηση» υποστήριξε και πρόσθεσε πως δεν απασχολούν τους πολίτες, ούτε οι κοκορομαχίες των πολιτικών στα τηλεοπτικά παράθυρα, ούτε οι διαξιφισμοί μέσα στη Βουλή, αλλα τους απασχολεί η λύση στα προβλήματα τους.

Επιπλέον, ο γραμματέας της ΝΔ ανέφερε ότι δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να λέει ότι είναι «αργυρώνητοι» όσοι βουλευτές ψηφίσουν για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Αναρωτιέμαι δηλαδή, όσοι δεν ψηφίσουν πάει να πει οτι τα έχουν πάρει από τον ΣΥΡΙΖΑ; Μην μπούμε σε μια τέτοια λογική, διότι υποβαθμίζει το πολιτικό σύστημα» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις