Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αγωγή για δημοσίευση φωτογραφιών στο περιοδικό HELLO από τη Δωροθέα Μερκούρη

Αγωγή για δημοσίευση φωτογραφιών στο περ...

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός στράφηκε εναντίον του περιοδικού για την δημοσίευση φωτό όπου εικονίζεται η ίδια με τις ανήλικες κόρες της

Με αγωγή αποζημίωσης στρέφεται η γνωστή και εντυπωσιακή ηθοποιός και μοντέλο Δωροθέα Μερκούρη εναντίον του εβδομαδιαίου περιοδικού “HELLO” για την δημοσίευση δώδεκα φωτογραφιών, στις οποίες εικονίζεται η ίδια με τις ανήλικες κόρες της σε απομακρυσμένη παραλία της Νάξου, χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή τους.

Η κυρία Μερκούρη, γνωστή για την δράση της υπέρ των δικαιωμάτων των παιδιών και την συμβολή της στην προώθηση του έργου των Παιδικών Χωριών S.O.S., είχε εκδηλώσει την έντονη αντίθεσή της στο σχετικό δημοσίευμα.

Στο αίτημά της για αφαίρεση των επίδικων φωτογραφιών ανταποκρίθηκαν διαδικτυακοί τόποι, στους οποίους η κ. Μερκούρη απευθύνθηκε εξωδικαστικά, μέσω των πληρεξουσίων δικηγόρων της.

Με την αγωγή, διεκδικείται ο σεβασμός των προσωπικών δεδομένων της ίδιας και των παιδιών της και ζητείται η σχετική δικαστική προστασία ενώ μέρος της αποζημίωσης θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Την εκπροσώπηση της κ. Μερκούρη έχουν αναλάβει οι δικηγόροι κ.κ. Βασίλης Σωτηρόπουλος και Ηλέκτρα – Λήδα Κούτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight