Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η παρουσίαση του Παναγιαλείου με Δραγούμη και Καλυβάτση

Η παρουσίαση του Παναγιαλείου με Δραγούμ...

Παρουσιάστηκε και η ομάδα νέων

Ημέρα παρουσίασης ήταν η χθεσινή για τον Παναιγιάλειο. Σε αίθουσα ξενοδοχείου της πόλης η διοίκηση διοργάνωσε εκδήλωση και παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις, το ρόστερ, όπως επίσης και τις ομάδες Νέων. Σημειώνεται ότι προσκεκλημένοι μέσω χορηγού της ΠΑΕ ήταν η ηθοποιός, Ναταλία Δραγούμη και ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Την εκδήλωση τίμησε ο δήμαρχος Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος, ενώ η βραδιά απέκτησε λάμψη με την παρουσία καταξιωμένων καλλιτεχνών, όπως ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου, η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη και ο ηθοποιός – παρουσιαστής Σωτήρης Καλυβάτσης.

Μέλη της διοίκησης, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, οι προπονητές της ανδρικής ομάδας, της Κ20  και της Κ15, Μ. Σεροπιάν, Αλ. Σπυρόπουλος και Χρ. Παρασκευόπουλος αντίστοιχα, άπαντες έκαναν λόγο για το άριστο κλίμα που επικρατεί στο σύλλογο και ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο πρόεδρος Αντώνης Ρέλλας υποστήριξε: «Συνεχίζουμε ενωμένοι κοιτάζοντας μόνο μπροστά. Οι πίκρες των προηγούμενων χρόνων αποτελούν μία θλιβερή ανάμνηση και όλοι ενωμένοι στοχεύουμε στο μέλλον. Ένα μέλλον λαμπρό, όπως αρμόζει στην ιστορία και το ένδοξο παρελθόν τού μεγάλου συλλόγου, που λέγεται Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος».

Ο δήμαρχος Αιγιάλειας ανέφερε: «Ο Παναιγιάλειος είναι η μεγάλη ομάδα της πόλης, ο πρεσβευτής της Αιγιάλειας σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και όχι μόνο, και αξίζει τη στήριξη της εκάστοτε δημοτικής αρχής. Είναι υποχρέωσή μας να τον στηρίζουμε με κάθε τρόπο και να τον διευκολύνουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν προκύπτει».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports