Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Προφυλακιστέος και ο Ιρακινός - Στη φυλακή μαζί με τον 64χρονο επιχειρηματία για διακίνηση μεταναστών - Ερευνούν το παρελθόν του διερμηνέα

Πάτρα: Προφυλακιστέος και ο Ιρακινός - Σ...

Μετά την απολογία του στον ανακριτή

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο Ιρακινός που απολογήθηκε χθες στον ανακριτή και ο οποίος είχε συλληφθεί ως μέλος σπείρας διακίνησης μεταναστών από την Ελλάδα στην Ιταλία.

Ο 36χρονος Ιρακινός φέρεται να μετέφερε με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας  40χρονου ομοεθνή του , από πλατεία της Πάτρας στο Ζαβλάνι, δώδεκα (12) υπηκόους Συρίας και έναν υπήκοο Ιράκ, με τη βοήθεια ενός ακόμη συνεργού του που αναζητείται.

Όσον αφορά τον 40χρονο Ιρακινό στον οποίο ανήκε το αυτοκίνητο και ο οποίος έκανε το διερμηνέα σε δίκες που αφορούσαν υποθέσεις μεταναστών, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε ενεργό συμμςτοχή και σε άλλες περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς.

Σε δικαστικό επίπεδο, ανοικτό παραμένει επίσης το ενδεχόμενο έρευνας υπόθέσεων στις οποίες ο ίδιος είχε ρόλο μεταφραστή. Σε πρώτη φάση, όπως αναφέρει η Πελοπόννησος, οι δικαστικ΄ςε αρχές αναμένουν αναφορές από δικηγόρους για υποθέσεις πελατών τους που έχουν καταγγλλθεί ότι υπήρξαν αστοχίες στην απόδοση των θέσεων των κατηγορουμένων κατά την απολογία τους.

Υπενθυμίζεται ότι το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε χθες , όπως έχει γράψει το thebest.gr o 64χρονος Πατρινός επιχειρηματίας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις