Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Συγκέντωση της ΠΑΣΥ για τα σφαγεία της Ερυμάνθειας - "Θέλουν να τα παραδώσουν σε ιδιώτες"

Αχαΐα: Συγκέντωση της ΠΑΣΥ για τα σφαγεί...

Την Τετάρτη στο Δημαρχείο Τριταίας στο Σταυροδρόμι

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση αναφέρει τα εξής:

"Η μοναδική δημόσια υποδομή στο Ν. Αχαΐας τα δημοτικά σφαγεία Ερυμάνθειας που κόστισαν πάνω από 1,5 εκ. €, η Δημοτική αρχή του Δήμου Ερυμάνθου θέλει να παραδώσει την εκμετάλλευση τους σε ιδιώτες μέσω δημοπρασίας.

Την ίδια στιγμή που οι μικρομεσαίοι κτηνοτρόφοι της περιοχής μας, της υπόλοιπης Αχαΐας αλλά και της ορεινής Ηλείας μπορούν και πρέπει να έχουν δωρεάν υπηρεσίες από τις σύγχρονες υποδομές των νέων σφαγείων της Ερυμάνθειας που φτιάχτηκε με χρήματα του Ελληνικού λαού.

Η πλειοψηφία του Δημοτικού συμβουλίου Ερυμάνθου ακολουθώντας πιστά τις εντολές των μνημονίων, της ΕΕ και της συγκυβέρνησης θέλει να δώσει το  <<φιλέτο>> των σφαγείων σε ιδιώτες, ένα ακόμη δωράκι με πρόσχημα την αδυναμία λειτουργίας του. Μοναδική εξαίρεση στο συμβούλιο η αντίθετη θέση και στάση της <<Λαϊκής Συσπείρωσης>>. Χρειάζεται άμεση κινητοποίηση του κτηνοτρόφων την Πέμπτη στις 2 Οκτώβρη στις 8.30 μ.μ  στην Χαλανδρίτσα, ώστε να μην επιτρέψουμε να παρθεί τέτοια απόφαση από το Δημ.  συμβούλιο και να απαιτήσουμε:

-Να μην γίνει ιδιωτικοποίηση των σφαγείων.-Να λειτουργήσουν άμεσα με ευθύνη του Δήμου λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

-Η υγιεινή και ασφάλεια της διατροφής του λαού δεν μπορεί να αφεθεί στην ιδιωτική κερδοσκοπία.

Οι κτηνοτρόφοι που αντιμετωπίζουμε και το πρόβλημα του καταρροϊκού πυρετού ,ζητάμε να μπει σε εφαρμογή το σχέδιο αντιμετώπισης ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ για την καταπολέμηση του.

-Οι κτηνοτρόφοι που αντιμετωπίζουμε  τον ΕΝΦΙΑ, το κόψιμο των εξισωτικών αποζημιώσεων, έχουμε υποχρεωθεί τα τελευταία χρόνια να πληρώνουμε χαράτσι σε ιδιωτικά σφαγεία για τα κοπάδια μας.

Μοναδική λύση σύγχρονα δημόσια- κρατικά σφαγεία που δεν θα επιβαρύνουν οικονομικά τους μικρομεσαίους κτηνοτρόφους. Να μην επιτρέψουμε το ξεπούλημα των σφαγείων.

Ολοι στην Συγκέντρωση - Σύσκεψη που καλεί η ΠΑΣΥ την Τετάρτη 1 οκτώβρη 2014 στις 8.00 μ.μ στο Δημαρχείο Τριταίας στο Σταυροδρόμι.

Κεντρικός εισηγητής Αγγέλου Νίκος μέλος της Πανελλαδικής γραμματείας της ΠΑΣΥ."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις