Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ το αγόρι με δέρμα... φιδιού! Αλλάζει δέρμα κάθε 41 μέρες - ΦΩΤΟ

ΔΕΙΤΕ το αγόρι με δέρμα... φιδιού! Αλλάζ...

Πρέπει να βρέχει το σώμα του με νερό κάθε μία ώρα

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Ari Wibowo, το αγόρι που από τότε που γεννήθηκε αλλάζει δέρμα κάθε 41 μέρες, πρέπει να βρέχει το σώμα του με νερό κάθε μία ώρα, αλλιώς κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του.

Το «αγόρι-φίδι», όπως τον αποκαλούν στο χωριό του, στην Ινδονησία, πάσχει από μία δερματική πάθηση, που λέγεται ερυθροδερματίτιδα. Η ασθένεια αυτή κάνει το δέρμα στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός του να γεμίζει φουσκάλες και να ξεφλουδίζει. Συνεχώς το αγόρι πρέπει να ενυδατώνει το δέρμα του, για να σταματάει την αφυδάτωση και τη σκλήρυνση του δέρματός του.

Ο 16χρονος Ari αντιμετωπίζει προβλήματα ομιλίας, αλλά και όρασης. Δυσκολεύεται να δει καλά από το δεξί του μάτι, ενώ πρέπει συνεχώς να ενυδατώνει με ειδικές σταγόνες το αριστερό, για να μπορεί να βλέπει.

«Γεννήθηκε σαν να έχει εγκαύματα σε όλο του το σώμα», δήλωσε στην Daily Mail Australia ο φωτογράφος Nurcholis Anhari Lubis.

Στο νοσοκομείο όπου γεννήθηκε ο Ari Wibowo, οι γιατροί είπαν στους γονείς του ότι δεν έχουν τα μέσα για να τον θεραπεύσουν. Οι γονείς αναγκάστηκαν να πάρουν το παιδί στο σπίτι τους και να αναλάβουν μόνοι τους τη φροντίδα του.

Εξαιτίας της ασθένειάς του, ο Ari δεν έχει πολλούς φίλους, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και τις προκαταλήψεις των ανθρώπων του χωριού του, οι οποίοι τον αποφεύγουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις