Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπατής: "Ο πρώτος στόχος είναι να γίνουμε ομάδα"

Μπατής: "Ο πρώτος στόχος είναι να γ...

Αυτά τόνισε ο νεοαποκτηθείς πλεϊμέικερ του Απόλλωνα

«Υπάρχει θέληση και δίψα απ' όλους. Ο πρώτος στόχος είναι να γίνουμε ομάδα. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, αλλά μας περιμένει ακόμη πολλή δουλειά». Αυτά τόνισε ο νεοαποκτηθείς πλεϊμέικερ του Απόλλωνα, Μάριος Μπατής, όταν του ζητήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος, να σχολιάσει το πώς κυλάει η προετοιμασία των «μελανόλευκων».

Είσαι σχεδόν έναν μήνα στην ομάδα. Πώς βλέπεις τα πράγματα;
«Υπάρχει καλή οργάνωση, αλλά ταυτόχρονα η ομάδα λειτουργεί σαν μια μεγάλη οικογένεια. Στο Καρπενήσι δουλέψαμε καλά και το ευχάριστο είναι ότι βγάλαμε ένα μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας χωρίς να υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα με τραυματισμούς. Πλέον έχουμε μπει στο στάδιο των φιλικών παιχνιδιών».
Η εκτίμηση σου για την εικόνα σας στα φιλικά;
«Ηταν επιλογή να δώσουμε περισσότερα παιχνίδια μακριά από την έδρα μας και με δυνατούς αντιπάλους, γιατί αυτό βοηθά περισσότερο στο να μάθουμε να λειτουργούμε καλύτερα ως ομάδα. Εννοείται ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα. Τα φιλικά έχουν άλλο στόχο, να δει ο κόουτς πράγματα, τις αδυναμίες και που χρειαζόμαστε έξτρα δουλειά. Ακόμη ως τα επίσημα έχουμε χρόνο.
Μην ξεχνάμε ότι από το περυσινό ρόστερ, από τα παιδιά που είχαν μεγάλο ρόλο και χρόνο συνεχίζει μόνο ο Νίκος (Αργυρόπουλος) και πιο νεαροί σε ηλικία που από φέτος αναμένεται να ενεργοποιηθούν περισσότερο. Ηρθαμε πολλά νέα πρόσωπα και είναι λογικό ο πρώτος στόχος να είναι να γίνουμε ομάδα».
Εσένα και τον Σκορδίλη περισσότερο, αλλά και τον Αντωνάκη λιγότερο, ο κόσμος σας γνωρίζει από την παρουσία σας στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν ξέρει πράγματα για τους Αμερικανούς. Μπορείς να κάνεις ένα σχόλιο;
«Δεν είναι σωστό να μιλήσω εγώ για συμπαίκτες μου. Ομως θα πω ότι και τα τέσσερα παιδιά από τις ΗΠΑ δείχνουν όπως όλοι θέληση για δουλειά και προσπαθούν καθημερινά να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα».

Εσύ;
«Προσαρμόζομαι καθημερινά. Και εγώ είμαι νέος στην ομάδα, αλλά γνώριζα πριν κάποια πράγματα και αυτό με έχει βοηθήσει. Στην Πάτρα νιώθω άνετα, η πόλη είναι όμορφη, ζεστή και φιλική. Οσο περνάει ο καιρός, τόσο εντάσσομαι περισσότερο στο πνεύμα και στο κλίμα της ομάδας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports