Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στο Νοσοκομείο του Ρίου επέστρεψε το κακοποιημένο κοριτσάκι που άρπαξαν οι γονείς του - Τι δηλώνει στο thebest.gr ο Χαράλαμπος Μπονάνος

Πάτρα: Στο Νοσοκομείο του Ρίου επέστρεψε...

Το θέμα της περίφραξης και των εισόδων θέτει ξανά ο Διοικητής του νοσοκομείου

Στο νοσοκομείο του Ρίου επέστρεψε το  κοριτσάκι που νοσηλευόταν για κακοποίηση στην Παιδιατρική Κλινική και το οποίο χθες άρπαξαν οι ρομά γονείς του, οι οποίοι συνελήφθησαν μαζί με τον παππού του παιδιού, σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από την αστυνομία.

Η επιμέλεια του παιδιού είχε αφαιρεθεί από τους γονείς, με δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Ηλείας, καθώς φέρονται να το κακοποιούσαν και το παιδί παρέμενε στο νοσοκομείο. Χθες το πήραν από το νοσηλευτικό ίδρυμα, ωστόσο συνελήφθησαν από την  Ασφάλεια Πατρών και σήμερα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Οταν οι γονείς και ο παππούς άρπαξαν το παιδί, πήγαν στην Εισαγγελία Πατρών για το θέμα της επιμέλειας κι εκεί διαπιστώθηκε ότι υπάρχει απόφαση απομάκρυνσης του παιδιού από τους γονείς.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαράλαμπος Μπονάνος μιλώντας στο thebest.gr  θέτει για μια ακόμα φορά το ζήτημα της περίφραξης του νοσοκομείου, αίτημα το οποίο από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του ,υπέβαλε στο Υπουργείο Υγείας, αλλά και το θέμα της διατήρησης συγκεκριμένων εισόδων.

Μάλιστα τονίζει ότι το βρέφος χρειάζεται να μεταφερθεί σε άλλο χώρο, καθώς η νοσηλεία του ουσιαστικά έχει τελειώσει και δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να παραμείνει εκεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις