Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Πόλεμος» Μενεγάκη - Λάτσιου για το σπίτι των 1.000 τετραγωνικών μέτρων στα Μελίσσια

«Πόλεμος» Μενεγάκη - Λάτσιου για το σπίτ...

Στις δικαστικές αίθουσες λύνουν τις διαφορές τους

Στις δικαστικές αίθουσες θα παιχτεί ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ του διαζυγίου Μενεγάκη – Λάτσιου, αυτή τη φορά για το σπίτι στα Μελίσσια στο οποίο μένει σήμερα η παρουσιάστρια με τα τρία τους παιδιά.
Ο Γ. Λάτσιος κατέθεσε αγωγή εναντίον της τηλεπαρουσιάστριας, και φέρεται να ζητά πιο πολλά λεφτά απ' ό,τι θεωρεί δίκαιο η άλλη πλευρά, η δε Μενεγάκη φέρεται να έχει ήδη δώσει πολλά. Αποτέλεσμα; Να κινδυνεύει να ξεσπιτωθεί μαζί με τα τρία παιδιά τους, τα οποία καλούνται να αλλάξουν ζωή καθώς ο πατέρας τους ζητά επιμόνως να πουληθεί το σπίτι στα Μελίσσια προκειμένου να πάρει το μερίδιο που του αναλογεί (25%) μετά από πλειστηριασμό.

Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» με αγωγές και κόντρα αγωγές συνεχίζεται ακάθεκτη η δικαστική αντιπαράθεση των δύο πρώην συζύγων από το 2013 κι ενώ είχε προηγηθεί η έκδοση του συναινετικού διαζυγίου τους δύο χρόνια πριν. Οι οικονομικές αξιώσεις του Γιάννη Λάτσιου βρήκαν σθεναρή αντίσταση στα επιχειρήματα της Ελένης Μενεγάκη που παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή των πραγμάτων από εκείνη του στελέχους του ANT1. «Είναι προφανής η πρόθεσή του να μου προκαλέσει οικονομική βλάβη, χωρίς να έχει προς τούτο κανένα δικαίωμα.

Οταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα. Τότε δεν θεωρούσε ότι είχε τέτοια αξίωση! Μετά δύο χρόνια από την αμετάκλητη λύση του γάμου μας και συγκεκριμένα στις 11.2.2013 υποστήριξε ότι έχει τέτοια αξίωση», ανέφερε πριν από έναν χρόνο περίπου στην αγωγή της η Ελένη Μενεγάκη, αγωγή-απάντηση σε εκείνη που είχε προηγηθεί από την πλευρά του Λάτσιου σύμφωνα με όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight