Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 8 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 8 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Σήμερα το βράδυ κορυφώνεται η επιρροή της πανσελήνου στους Ιχθύες, μια ιδιαίτερα ονειρική πανσέληνος, που τονίζει τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία για ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφο και για μια νέα σχέση, ενώ η θετική της όψη με τον Κρόνο βοηθά την επικοινωνία με τους άλλους γενικά.

Ζυγός

Τονίζει θέματα εργασιακά αυτή η πανσέληνος, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα το βράδυ. Λόγω της θετικής της όψης με τον Κρόνο, γίνονται αυτές τις μέρες καλά βήματα επαγγελματικά αλλά και οικονομικά, κι έρχεται μια σταθεροποίηση. Επίσης τονίζει θέματα υγείας και διατροφής, γι' αυτό μπορεί να κάνετε κάποιες θετικές προσαρμογές εκεί.

Σκορπιός

Άκρως ρομαντική αυτή πανσέληνος που γίνεται σήμερα το βράδυ στους Ιχθύες, η οποία τονίζει τον ερωτικό σας τομέα και δίνει την ευκαιρία για φλερτ και νέους έρωτες. Αυτές τις μέρες επίσης μπορεί να ξεκινούν νέα δημιουργικά project. Η θετική της όψη με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, βοηθά στο να δώσετε μορφή σε όνειρα κι επιθυμίες σας.

Τοξότης

Θέματα σπιτιού τονίζει η πανσέληνος, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, γι' αυτό τις μέρες αυτές μπορεί να ασχολείστε περισσότερο με τον χώρο σας, με την οικογένειά σας και με ζητήματα ακινήτων, ενώ η θετική της όψη με τον Κρόνο βοηθά στην επιτυχή ολοκλήρωση ανάλογων θεμάτων. Αρκετός συναισθηματισμός και νοσταλγία.

Αιγόκερως

Τον τομέα της επικοινωνίας, της μάθησης και των μετακινήσεων τονίζει η πανσέληνος, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, γι' αυτό τις μέρες τούτες μπορεί να κάνετε διάφορες επαφές και γνωριμίες, να ξεκινάτε μαθήματα ή σεμινάρια, να κάνετε βόλτες και διάφορες μετακινήσεις. Συναντήσεις με συγγενείς. Ιδέες, γράψιμο, διάβασμα.

Υδροχόος

Έμφαση σε θέματα οικονομικά δίνει η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, γι' αυτό τις μέρες αυτές μπορεί να ανοίγετε νέες πηγές εσόδων, να κάνετε αγορές, πωλήσεις και διάφορες συναλλαγές. Σε συνδυασμό δε με την θετική που σχηματίζει με τον Κρόνο, γίνονται εποικοδομητικές επαγγελματικές κινήσεις, ενώ άτομα εξουσίας βοηθούν.

Iχθύες

Στο ζώδιό σας γίνεται η πανσέληνος σήμερα το βράδυ, η οποία είναι άκρως ρομαντική κι ονειρική. Λόγω της επιρροής της, τις μέρες αυτές μπορεί να ξεκινάτε πράγματα και ν' ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας και την επίτευξη των στόχων σας. Η θετική της όψη με τον Κρόνο προσφέρει σταθερότητα, ενώ γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις.

Κριός

Ονειρική η πανσέληνος που γίνεται στους Ιχθύες σήμερα το βράδυ, η οποία αυξάνει τον ρομαντισμό, την καλλιτεχνική έμπνευση και την πνευματική έφεση. Επίσης, σας βοηθά και σας ωθεί αυτές τις μέρες να κλείσετε ορισμένους κύκλους και θέματα, οικονομικά ή άλλα. Βέβαια κάποια μπερδέματα και αυταπάτες θα πρέπει να τα προσέξετε.

Ταύρος

Ιδιαίτερα ρομαντική πανσέληνος που γίνεται σήμερα το βράδυ, ενώ η θετική όψη που σχηματίζει με τον Κρόνο επαναφέρει επιτέλους τις ισορροπίες στις σχέσεις. Η πανσέληνος εστιάζει στις φιλίες και θα έχετε όμορφες στιγμές με τις παρέες σας. Επίσης εστιάζει στην ενασχόληση με ομάδες, συλλόγους, δικτύωση, ίντερνετ και σε ό,τι εναλλακτικό.

Δίδυμοι

Η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ εστιάζει στα επαγγελματικά σας, ενώ η θετική όψη που σχηματίζει με τον Κρόνο βοηθά αυτές τις μέρες να γίνουν εποικοδομητικά βήματα στην εργασία και με άτομα εξουσίας. Φαίνεται να μπαίνει μια τάξη, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στην καθημερινότητά σας.

Καρκίνος

Μια πολύ ρομαντική πανσέληνος γίνεται σήμερα το βράδυ στο ζώδιο των Ιχθύων, η οποία αυξάνει τον συναισθηματισμό και την καλλιτεχνική έμπνευση. Η επιρροή της εστιάζει κυρίως σε θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Η θετική όψη της με τον Κρόνο βοηθά τα θέματα αυτά, όπως και τα ερωτικά.

Λέων

Ερωτική η πανσέληνος σήμερα το βράδυ, η οποία θα δώσει την ευκαιρία να έρθετε κοντύτερα με τον σύντροφο και να περάσετε όμορφες στιγμές, με βαθύτερη και ουσιαστικότερη συναισθηματική ανταλλαγή. Η επιρροή της επίσης αυτές τις μέρες φέρνει στην επιφάνεια θέματα οικονομικά, πχ δανείων, επενδύσεων, χορηγιών κλπ, τα οποία προχωρούν θετικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being