Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνεχείς συσκέψεις από τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη για προτεραιότητες, πρόσωπα και θέσεις

Πάτρα: Συνεχείς συσκέψεις από τον Δήμαρχ...

Τη Δευτέρα περνά επίσημα την πόρτα του Δημαρχείου

Από πρωίας έως νυκτός είναι οι συσκέψεις που έχει ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης με τους στενούς του συνεργάτες. Οι συναντήσεις αυτές έχουν ενταθεί μετά την ορκωμοσία του την περασμένη Δευτέρα.

Στόχος να καθοριστούν οι προτεραιότητες από τις οποίες θα αρχίσει το δημαρχιακό του έργο την ερχόμενη Δευτέρα που θα περάσει και επίσημα την πόρτα του Δημαρχείου, αλλά και η επιλογή της ομάδας που θα αποτελέσει την επόμενη δημοτική αρχή. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα πάει στο Δημαρχείο ο Κώστας Πελετίδης τη Δευτέρα. Το έχει κάνει ανεπίσημα αρκετές φορές. «Για να ενημερωθώ εγώ και οι συνεργάτες μου, αλλά και για αρχίσουμε να γνωρίζουμε τους εργαζομένους και όλους αυτούς με τους οποίους θα είμαστε μαζί για τα επόμενα πέντε χρόνια» όπως  είπε χθες στην Πελοπόννησο, διακόπτοντας για λίγο μια από τις συσκέψεις του.

«Αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω για το πρόγραμμα και τις προτεραιότητές μου, γιατί αυτό ετοιμάζουμε μέσα από τις συναντήσεις που κάνουμε» παρατήρησε. «Σίγουρα θα κινηθεί με βάση τους άξονες που έχω όλο το προηγούμενο διάστημα» αναφέρει και «που είπα ακροθιγώς και στην τελετή της ορκωμοσίας. Αυτό που κάνουμε τώρα είναι να τα εξειδικεύουμε και να τα οργανώσουμε ώστε να μπορέσουμε να εργαστούμε για την υλοποίησή τους» είπε ο Κ. Πελετίδης.

Να σημειωθεί ότι όλο το προηγούμενο διάστημα ο Κώστας Πελετίδης και οι στενοί συνεργάτες του είχαν συνεχείς συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων οργανώσεων, ομάδων πολιτών. Από τις συζητήσεις που προέκυψαν από αυτές εμπλουτίστηκε ακόμα περισσότερο ο φάκελος των θεμάτων του δημάρχου, και πολλά από τα όσα ζητήθηκαν βρίσκονται στη φάση της επεξεργασίας από τους συνεργάτες του για να διαπιστωθεί πόσα από αυτά μπορούν να δρομολογηθούν και ποιες λύσεις μπορούν να αναζητηθούν, καθώς όλα δεν είναι ζητήματα που ανήκουν στην αρμοδιότητα της δημοτικής αρχής για να τα αντιμετωπίσει.

«Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γνωστοποιήσουμε τις θέσεις μας και ποιες θα είναι οι πρώτες μας ενέργειες» κατέληξε ο δήμαρχος θεωρώντας πως ο πρώτος κύκλος επεξεργασίας του προγράμματος κλείνει μέχρι αύριο Παρασκευή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις