Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σε κλίμα θλίψης αποχαιρέτησαν συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και μαθητές τον Σπύρο Μαρίνη – Συγκίνησε με τα λόγια της η σύζυγός του

Πάτρα: Σε κλίμα θλίψης αποχαιρέτησαν συγ...
Χριστακόπουλος Θάνος

Η εκκλησία της Αγίας Μαρίνας αποδείχθηκε μικρή

Με δάκρυα στα μάτια και θλίψη στην καρδιά αποχαιρέτησαν συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι καθηγητές και μαθητές το πρωί της Κυριακής τον πρόωρα χαμένο Σπύρο Μαρίνη. Παρά την αφόρητη ζέστη δεκάδες συμπολίτες παρέστησαν στην κηδεία του, που έγινε από τον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας στη Συνοικία Μακρυγιάννη.

Ο αποθανών είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής δίνοντας μάχη, μεταξύ άλλων, για την απομάκρυνση των πυλώνων υπερψηλής τάσης της ΔΕΗ.

Ο Σπύρος Μαρίνης, που με το θάνατό του έδωσε ζωή σε δύο συνανθρώπους μας αφού δώρισε τα νεφρά του για μεταμόσχευση, είχε υπηρετήσει ως καθηγητής γυμναστικής στο 18ο Γυμνάσιο Αρόης ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν Διευθυντής στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης .

Συγκινητικά ήταν τα λόγια της συζύγου του η οποία αποχαιρετώντας τον «άρχοντά» της σημείωσε ότι η κληρονομιά που αφήνει στην οικογένειά του είναι η προσφορά του στην κοινωνία. «Του άρεσαν τα ταξίδια. Κανονίζαμε να πάμε ένα μαζί, τελικά όμως έφυγε μόνος του. Καλό ταξίδι ψυχή μου», ήταν τα λόγια της για τον αγαπημένο της σύντροφο με τον οποίο πέρασαν μαζί 30 χρόνια από τις ζωές τους.

Επίσης μίλησαν συνάδελφοί του και μέλη του Συλλόγου της περιοχής, οι οποίοι εξήραν την εργατικότητα, την εντιμότητα, το ήθος και την ευγένεια του χαρακτήρα του. Ανάμεσα στο πλήθος ξεχωρίσαμε κι εκπροσώπους της πολιτικής ζωής του τόπου με τους οποίους «κοντραρίστηκε» με στόχο την επίλυση των προβλημάτων της συνοικίας Μακρυγιάννη.

Ανάμεσά τους ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, οι πρώην Δήμαρχοι Πατρέων Ανδρέας Καράβολας και Ανδρέας Φούρας, ο πρώην βουλευτής Θανάσης Παπαδόπουλος, ο πρώην Νομάρχης Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Μεσσάτιδας Θανάσης Κολλιτσίδας, πρώην Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις