Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Μάνης από το άγριο έγκλημα-Τι λένε στο thebest.gr κάτοικοι της περιοχής- Γιος γνωστού μηχανικού από την Καλαμάτα ο ένας από τους φερόμενους ως δράστες

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Μάνης από το ...

Oι δράστες μετά τη δολοφονία φόρτωσαν τα πτώματα στην καρότσα και τα άδειασαν στην περιοχή Οροβά μεταξύ Κάμπου και Γαϊτσών

Σοκαρισμένοι από το άγριο έγκλημα είναι οι κάτοικοι της Μάνης, που ακόμη προσπαθούν να κατανοήσουν τις διστάσεις της άγριας  διπλής δολοφονίας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μετά τον εντοπισμό και την ανάσυρση των πτωμάτων τους από φαράγγι έξω από την Καλαμάτα, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος από την Καλαμάτα και ο 25χρονος από τη Σάμο έχουν πυροβοληθεί από δύο ή τρία διαφορετικά όπλα, ενώ τα σώματα τους είναι διάτρητα από πολλές σφαίρες.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, πριν την ανάσυρση των σορών, ήθελε τα δύο θύματα να έχουν ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου.

Πληροφορίες του thebest.gr που φτάνουν από τη Μάνη αναφέρουν ότι το φονικό φέρεται να έγινε στην περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Αλτομυρών τη νύχτα της Τρίτης. Οι κάτοικοι άκουσαν πυροβολισμούς  και θεώρησαν ότι επρόκειτο για κυνηγούς. Την επόμενη μέρα βγαίνοντας αντίκρισαν μια λίμνη  αίματος. Ένας από τους κατοίκους ειδοποίησε την αστυνομία. Ο ένας εκ των δραστών της δολοφονίας, όπως λένε στο thebest.gr κάτοικοι της περιοχής, είναι γιος γνωστού μηχανικού της Καλαμάτας και ο άλλος κατάγεται από την περιοχή του κάμπου.

Oι δράστες  μετά τη δολοφονία φόρτωσαν τα πτώματα στην καρότσα και τα άδειασαν στην περιοχή Οροβά μεταξύ Κάμπου και Γαϊτσών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις