Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πυρκαγιά στη Φιλαρμονική Αιγίου-Έπιασαν φωτιά τα σκουπίδια έξω από το κτίριο!

Πυρκαγιά στη Φιλαρμονική Αιγίου-Έπιασαν ...

Σήμανε συναγερμός

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής στη συμβολή των οδών Χιλιάρχου Ορεινού και Αγίου Μελετίου, στο Αίγιο, στο κτίριο της Φιλαρμονικής, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στους κάδους έξω από το κτίριο και η φωτιά μεταφέρθηκε από το παραθυράκι του εξαερισμού στις υπόγειες τουαλέτες της Φιλαρμονικής, απειλώντας το κτίριο.

Αμέσως μετέβησαν στο σημείο δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου με πέντε άνδρες, οι οποίοι μεταχειριζόμενοι ειδικές φιάλες οξυγόνου μπήκαν στο υπόγειο και περιόρισαν τη φωτιά στην τουαλέτα, ενώ κάηκε μόνο ένα καζανάκι. Οι καπνοί έχουν προκαλέσει μικρής έκτασης ζημιές στο υπόγειο του κτιρίου, σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και στις τουαλέτες, ενώ και τοίχοι του υπογείου έχουν μαυρίσει από τον καπνό. Βεβαίως όλο το κτίριο μυρίζει καμένο.

Προφανώς η πολλή ζέστη των ημερών ή κάποιο μισοσβησμένο τσιγάρο προκάλεσε πυρκαγιά στα σκουπίδια. Aπό θαύμα δεν σημειώθηκε κάτι σοβαρότερο. Την προανάκριση για το θέμα έχει αναλάβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα αποστείλει άμεσα τη σχετική δικογραφία στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις