Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Πάρτι" ληστών στην άδεια Αθήνα

"Πάρτι" ληστών στην άδεια Αθήνα

Αρκετά τα περιστατικά

Μπαράζ ληστειών χθες, από τα ξημερώματα, σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου. Οι ληστές δεν δίστασαν σε κάποιες περιπτώσεις να ασκήσουν βία.

Αντιμέτωπη με 4 Ρομά ήρθε τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου μία 60 χρονη. Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι της στα Μέγαρα, και αφού την χτύπησαν, τής άρπαξαν το κινητό της, χρήματα και κοσμήματα.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής άγνωστοι μπήκαν και σε μονοκατοικία στα Καλύβια και αφού χτύπησαν τον 86χρονο ιδιοκτήτη και την 84χρονη σύζυγό του, άρπαξαν χρήματα, τα κινητά τους τηλέφωνα και διέφυγαν με το αυτοκίνητο του ζευγαριού.

Θύμα ληστείας έπεσε κι ένας ανήλικος στη Νέα Σμύρνη. Άγνωστοι τον ακινητοποίησαν και του άρπαξαν το κινητό και όσα χρήματα είχε πάνω του.

Το μεσημέρι, στην Ομόνοια συνελήφθη 64χρονος από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ γιατί λίγο νωρίτερα είχε αρπάξει χρήματα από μία 37χρονη που μόλις είχε κάνει ανάληψη από ΑΤΜ.

Στον Κορυδαλλό, άγνωστοι χρησιμοποιώντας διαρρηκτικά εργαλεία μπήκαν σε εταιρία ενδυμάτων και προσπάθησαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται στον τρίτο όροφο. Τους αντιλήφθηκε όμως η καθαρίστρια την οποία χτύπησαν. Οι δράστες διέφυγαν χωρίς να πάρουν χρήματα.

Τέλος, στους Αμπελόκηπους άγνωστοι διέρρηξαν περίπτερο και αφαίρεσαν 1500 πακέτα τσιγάρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις