Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Αχαία: Τα προβλήματα ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς στο επίκεντρο

Δυτική Αχαία: Τα προβλήματα ενόψει της ν...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Συνάντηση των συλλόγων γονέων με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης

Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη την Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014, η συνάντηση εργασίας μεταξύ του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Γεώργιου Παναγιωτόπουλου και μελών της Ένωσης Γονέων Δυτικής Αχαΐας.

Πιο συγκεκριμένα, την Ένωση Γονέων εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Λεχουρίτης Αντώνιος και ο Αντιπρόεδρος κ. Αμαξάς Νικόλαος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα μέλη της Ένωσης Γονέων είχαν τη δυνατότητα να καταθέσουν  στον Περιφερειακό Διευθυντή τους προβληματισμούς τους αναφορικά με ζητήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα ενόψει και της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Από την πλευρά του ο κ. Παναγιωτόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει ομαλά για το σύνολο της σχολικής κοινότητας της Δυτικής Ελλάδας.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε: «Η σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Γονέων Δυτικής Αχαΐας έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς μου κατατέθηκαν οι προβληματισμοί τους σχετικά με τρέχοντα εκπαιδευτικά ζητήματα. Σε περίοδο δύσκολων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών, που οι οικογένειες καλούνται να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους την απρόσκοπτη πρόσβαση στη μόρφωση και ένα αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας, οι όποιες προτάσεις και παρεμβάσεις τους είναι εποικοδομητικές και πρέπει να αξιοποιούνται στο έπακρο.

Διαβεβαίωσα τα μέλη της Ένωσης Γονέων ότι η ΠΔΕΔΕ, ήδη από το τέλος του προηγούμενου σχολικού έτους, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε μέσα από συντονισμένες προσπάθειες να διευθετηθούν τα όποια ζητήματα έχουν προκύψει και η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις