Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στη Ναύπακτο Κοντομηνάς και Λαζόπουλος με θαλαμηγό - Κατέβηκαν και δείπνησαν στην παραλία της Ψανής - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Στη Ναύπακτο Κοντομηνάς και Λαζόπουλος μ...

Ο Λάκης Λαζόπουλος, ιδιαίτερα φιλικός φωτογραφήθηκε με όσους του το ζήτησαν

Στη γειτονική Ναύπακτο που σφύζει από επισκέπτες και τουρίστες το φετινό καλοκαίρι, βρέθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του καναλιού Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς και ο δημοφιλής ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος μαζί με παρέα.

Η θαλαμηγός του κυρίου Κοντομηνά, σύμφωνα με το σάιτ nafpaktianews.gr, απ’ όπου και το βίντεο και οι φωτό, έριξε άγκυρα  ανοιχτά του πανέμορφου και γραφικού λιμανιού της Ναυπάκτου ενώ ο επιχειρηματίας και η συνοδεία του αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Ναυπάκτου με φουσκωτή λέμβο και στη συνέχεια με αυτοκίνητο κατευθύνθηκαν σε γνωστό εστιατόριο  της παραλίας της Ψανής όπου και δείπνησαν.

Στη παρέα τους βρέθηκαν και γνωστοί Ναυπάκτιοι, όπως ο δικηγόρος με καταγωγή από την περιοχή Αλέκος Στρίμπερης ενώ όπως έγινε γνωστό το μενού περιελάμβανε παραδοσιακά φαγητά, ντόπιες πίτες και ψάρι. Πάντως ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν αρκετά φιλικός και δεν αρνήθηκε σε κανέναν μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του και ήταν πολλοί αυτοί που του το ζήτησαν.

*Στην πολυτελή θαλαμηγό επέβαινε, σύμφωνα με πληροφορίες και η παρουσιάστρια του Alpha Ελένη Μενεγάκη, η οποία πάντως δεν κατέβηκε για βόλτα στη Ναύπακτο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight