Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών με το σταγονόμετρο στην Αιτωλοακαρνανία

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών με το σταγονόμε...

Οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί πρέπει να παρουσιάσουν και να αναλάβουν τα καθήκοντά τους από τις 23/07/2014 μέχρι και τις 31/07/2014,

Ανακοινώθηκαν χθες οι μεταθέσεις των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στην Αιτωλ/νία, σύμφωνα με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, αν και το ενδιαφέρον εκπαιδευτικών να έρθουν στον νομό ήταν πολύ μεγάλο, ήρθαν μόλις 6 εκπαιδευτικοί και έφυγαν 9, ενώ το εκπαιδευτικό δυναμικό στην Αιτωλ/νία είναι περίπου 1800 άτομα.
Παράλληλα, οι μεταθέσεις αυτές των εκπαιδευτικών δεν κάλυψαν ούτε τις εκτιμήσεις που είχε δηλώσει η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αιτωλ/νίας στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για τις ανάγκες που έχει ως προς την κάλυψη κενών στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Συγκεκριμένα, η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είχε δηλώσει την ανάγκη για την μετάθεση στην Αιτωλ/νία 20 Φιλολόγων, 2 Μαθηματικών, 8 Φυσικών και 5 Βιολόγων, κάτι που δεν ικανοποιήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας.
Ο πρόεδρος της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας κ. Γιώργος Καραμητσόπουλος επισήμανε ότι ικανοποιήθηκε μόνο το 8,99% πανελλαδικά των μεταθέσεων: «Το ενδιαφέρον από εκπαιδευτικούς για να έρθουν στην Αιτωλ/νία ήταν πολύ μεγάλο, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει πολιτική για λίγες μεταθέσεις από το υπουργείο», δήλωσε ο κ. Καραμητσόπουλος.
Οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί πρέπει να παρουσιάσουν και να αναλάβουν τα καθήκοντά τους από τις 23/07/2014 μέχρι και τις 31/07/2014, ενώ στην κατηγορία αυτή εντάσσονται και οι εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει στις 31/08/2014 συνεχιζόμενης όμως της εν λόγω απόσπασης, μέχρι τη λήξη της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις