Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κουτσούμπας: Κάτω τα χέρια από τους Κομμουνιστές

Κουτσούμπας: Κάτω τα χέρια από τους Κομμουνιστές

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία της Ουκρανίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, πραγματοποιεί η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ και η Οργάνωση Αττικής της ΚΝΕ, έξω από την Ουκρανική Πρεσβεία, στην Φιλοθέη, με αφορμή την διάλυση του ουκρανικού κομμουνιστικού κόμματος.

Στη συγκέντρωση βρίσκεται και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος εξέφρασε τη στήριξη του στους κομμουνιστές της Ουκρανίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα χρειάζεται η μέγιστη δυνατή απομόνωση της αντιδραστικής ναζιστικής κυβέρνησης της Ουκρανίας, η οποία αναρριχήθηκε στην εξουσία με πραξικοπηματικό τρόπο και με την υποστήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ, ματοκυλάει τον ουκρανικό λαό και περιορίζει τα δημοκρατικά, συνδικαλιστικά, εργασιακά και πολιτικά δικαιώματα των εργαζομένων, συνολικά του λαού της Ουκρανίας, απαγορεύει το ΚΚ, προβαίνει σε συλλήψεις και σε μία σειρά μέτρων καταστολής».

«Το ΚΚΕ, με τη σημερινή διαμαρτυρία έξω από την ουκρανική πρεσβεία στην Αθήνα, θέλει να εκφράσει τη μέγιστη αλληλεγγύη προς τον λαό και τους κομμουνιστές της Ουκρανίας. Κάτω τα χέρια από τους κομμουνιστές, είμαστε αλληλέγγυοι μαζί τους, θα κινητοποιούμαστε κάθε μέρα μέχρι να αρθεί η απαγόρευση και η διάλυση της ΚΟ του ΚΚ Ουκρανίας» κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις