Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τρίπολη: Απόψε η ρεβάνς του Αστέρα με την Ροβανιέμι

Τρίπολη: Απόψε η ρεβάνς του Αστέρα με τη...

Μετά το 1-1 στη Φινλανδία

Ραντεβού με την πρόκριση στον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και τη... Μάιντς έχει απόψε ο Αστέρας Τρίπολης, που υποδέχεται στην αρκαδική πρωτεύουσα τη φινλανδική Ροβανιέμι (21:00, NovaSports 1), στη ρεβάνς του 1-1 στο Ούλου.

Ο Στάικος Βεργέτης θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος άφησε πίσω το διάστρεμμα που είχε υποστεί, στον αντίποδα όμως είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Καλίφα Σανκαρέ, ο οποίος χτύπησε στη χθεσινή προπόνηση όταν κλώτσησε το χορτάρι και η συμμετοχή του ή όχι θα αποσαφημιστεί σήμερα.

Η ελληνική ομάδα προκρίνεται με νίκη και ισοπαλία 0-0. Σε περίπτωση ισοπαλίας με 1-1 το παιχνίδι θα οδηγηθεί στην παράταση και αν δεν αλλάξει ούτε τότε το σκορ στα πέναλτι, ενώ με ήττα ή ισοπαλία με σκορ μεγαλύτερο του 1-1 προκρίνονται οι Φινλανδοί.

Ο Έλληνας τεχνικός του Αστέρα έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους, Μπαντή, Θεοδωρόπουλο, Λούι, Κιτοκό, Παντελιάδη, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλη, Τορμένα, Μουνάφο, Ζησόπουλο, Τσοκάνη, Ουσέρο, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Μπαράλες και Μπακασέτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports