Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτός είναι ο συνδετικός κρίκος Μαζιώτη - Παλαιοκώστα - Ποια η σχέση του με την Αχαϊα; ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αυτός είναι ο συνδετικός κρίκος Μαζιώτη ...

Συμμετείχε στη ληστεία της Ακράτας

Το σενάριο της Αντιτρομοκρατικής για τη σύνδεση του Νίκου Μαζιώτη με τον Βασίλη Παλαιοκώστα είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί, ύστερα από τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν ότι ένας από τους συνεργούς του Μαζιώτη, είχε κατηγορηθεί και καταζητείτο για ανάμειξη στην απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά (Ιούνιος 2008), στην οποία μετείχε και ο καταζητούμενος δραπέτης.

Ο λόγος για τον 35χρονο Γιώργο Πετρακάκο, για τον διαπιστώθηκε ότι πήρε μέρος στις ληστείες στα Μέθανα στις 25 Ιουλίου 2013 και στην Ακράτα, στις 20 Δεκεμβρίου του 2012.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, μετά την απαγγελία συμπληρωματικών κατηγοριών σε βάρος του Μαζιώτη και συνεργών του για συμμετοχή σε ληστείες, εκδόθηκαν χθες εντάλματα σύλληψης σε βάρος του 42χρονου τρομοκράτη και του συνεργού του Γιώργου Πετρακάκου. 

Ο 35χρονος συνεργός του διαπιστώθηκε ότι πήρε μέρος στις ληστεία στα Μέθανα και στην Ακράτα, τον Δεκέμβριο του 2012. Η Αντιτρομοκρατική είχε αποδώσει τη ληστεία στην Ακράτα στον Μαζιώτη, δίχως ωστόσο να βρει συγκεκριμένο στοιχείο που να τον "δένει" με την ενέργεια. Αντίθετα, ανιχνεύτηκε δακτυλικό αποτύπωμα του 35χρονου στο υποκατάστημα της Eurobank στην Ακράτα, ενώ η συμμετοχή του στη ληστεία των Μεθάνων φέρεται να επιβεβαιώνεται από γραφολογική εξέταση. 

Ειδικότερα, την παραμονή της ληστείας ο 35χρονος παριστάνοντας τον πελάτη είχε επισκεφθεί την τράπεζα και είχε καταθέσει χρήματα υπογράφοντας το σχετικό έντυπο. Το αποδεικτικό της κατάθεσης στάλθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για γραφολογική εξέταση, διαδικασία που φέρεται να οδήγησε σε ταυτοποίησή του.

Ο 35χρονος ήταν καταζητούμενος και έχει καταδικαστεί (ερήμην) για συμμετοχή στην απαγωγή του βιομηχάνου Γιώργου Μυλωνά, τον Ιούνιο του 2008. Ανήκε στην ομάδα του Βασίλη Παλαιοκώστα, με τον οποίο φέρεται να είχε διαπράξει ένοπλες ληστείες στη συμπρωτεύουσα. Κατά πληροφορίες, είχε ανάμειξη στην απόπειρα ληστείας χρηματαποστολής στην περιοχή της Επανομής. Τότε, τέσσερα άτομα είχαν γαζώσει με 50 σφαίρες το θωρακισμένο όχημα, το οποίο στη συνέχεια είχαν αρχίσει να χτυπούν με βαριοπούλες. Οι υπάλληλοι της εταιρείας security είχαν τότε κατορθώσει να ξεφύγουν.

Η Αντιτρομοκρατική σαρώνει Αττική και επαρχία, αναζητώντας τον Γιώργο Πετρακάκο. Ήδη έχουν γίνει έρευνες στο σπίτι, όπου έμενε με τις αδερφές του πριν από τέσσερα χρόνια στην Αγία Παρασκευή, ενώ σε εξέλιξη είναι έρευνα σε σπίτι συγγενή του Πετρακάκου στα Καμένα Βούρλα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί βρέθηκε ένα όπλο, την ύπαρξη του οποίου δεν γνώριζαν οι συγγενείς και ήδη έχει δοθεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ για βαλλιστική εξέταση

Ο ΠΕΤΡΑΚΑΚΟΣ ΣΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΤΑΣ

Ο ΠΕΤΡΑΚΑΚΟΣ ΣΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΤΑΣ

Ο ΠΕΤΡΑΚΑΚΟΣ ΣΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΤΑΣ

Ο ΠΕΤΡΑΚΑΚΟΣ ΣΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΤΑΣ

Ο ΠΕΤΡΑΚΑΚΟΣ ΣΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΤΑΣ

Ο ΠΕΤΡΑΚΑΚΟΣ ΣΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΤΑΣ

Ο Πετρακάκος το 2007

Ο Πετρακάκος το 2007

Ο Πετρακάκος το 2007

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις