Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Οι κάτοικοι Καρκαλού του Ανω Καστριτσίου, ευχαριστούν τη ΔΕΥΑΠ για την άμεση επέμβαση και λύση του προβλήματος υδροδότησης

Οι κάτοικοι Καρκαλού του Ανω Καστριτσίου...

Ωστόσο συνεχίζει να παρουσιάζει προβλήματα

Με επιστολή τους, (20 υπογραφές), κάτοικοι Καρκαλού του Ανώ Καστριτσίου, ευχαριστούν τη ΔΕΥΑΠ για την άμεση επέμβαση και λύση του προβλήματος υδροδότησης τους αφού μετά από έλεγχο που έγινε έκλεισαν (σφράγισαν) παράνομες υδροληψίες από το δίκτυο.

Επειδή όμως, το δίκτυο Καρκαλού που κάποτε πριν από χρόνια έφτιαξε η τότε κοινότητα Ανώ Καστριτσίου είναι επιφανειακό συνεχώς παρουσιάζει προβλήματα (σπάσιμο των σωλήνων). Ο κύριος πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ γνωρίζει το πρόβλημα και την περυσινή καλοκαιρινή περίοδο είχε υποσχεθεί ότι θα αποκατασταθεί με υπογειοποίηση του δικτύου.

Ελπίζουμε να μην το ξέχασε και να ενταχθεί στην νέα εργολαβία. Η αποκατάσταση αυτή θα δώσει την δυνατότητα και στους κατοίκους με ίδια συμμετοχή να αποκαταστήσουν την πρόσβαση του δρόμου ο οποίος δρόμος είναι απόλυτα απαραίτητος για την εύκολη πρόσβαση σε περίπτωση φωτιάς και προστασία του μοναδικού περιαστικού δάσους της Πάτρας. Οι κάτοικοι με δικές τους δαπάνες τοποθέτησαν δυο πυροσβεστικούς κρόνους οι οποίοι στην τελευταία πυρκαγιά χρησιμοποιήθηκαν από την πυροσβεστική και σώθηκε το δάσος.

Σκεφτείτε λοιπόν σε ενδεχόμενη ανάγκη το δίκτυο νερού να έχει σπάσει να μην υπάρχει νερό και παράλληλα η πρόσβαση για πυρόσβεση να σκοντάφτει στο δρόμο χωρίς πρόσβαση. Πιστεύουμε η βούληση της ΔΕΥΑΠ υπάρχει και η δυνατότητα υπάρχει, μια απάντηση στο γράμμα σχόλιό μας αναμένουμε. Θ επανέλθουμε είτε διαμαρτυρόμενοι είτε ευχαριστούντες. Ίδωμεν.

Κάτοικοι Καρκαλού.

Αναμένουμε την απάντηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις