Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Οργή του εμπορικού κόσμου για το παζάρι που "υποτιμά" το λιμάνι μας"

Πάτρα: "Οργή του εμπορικού κόσμου γ...

Δηλώσεις στο thebest.gr του Αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, Θανάση Σπυρόπουλου

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στου κόλπους των εμπόρων της πόλης η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Πάτρας να φιλοξενήσει υπαίθρια αγορά (παζάρι) στους χώρους του και πιο συγκεκριμένα στο παρκινγκ φορτηγών της Ακτής Δυμαίων.

Μιλώντας για το θέμα στο thebest.gr ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας Θανάσης Σπυρόπουλος εκφράζει την οργή του για την παραπάνω εξέλιξη και δηλώνει:

«Ενώ ο εμπορικός κόσμος, ο εμπορικός σύλλογος και ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης ονειρεύονται το λιμάνι μας να γίνει πόλος έλξης μεγάλων κρουαζερορόπλοιων που θα τονώσουν την αγορά και τα τοπικά καταστήματα, το όραμα του προέδρου και του Δ.Σ. του ΟΛΠΑ είναι να κάνουν το λιμάνι ένα μεγάλο παζάρι. Ενώ οι έμποροι, οι επιχειρηματίες και τα τοπικά καταστήματα βλέπουν προς το 2020 με στόχο να εκμεταλλευτούν την βαριά βιομηχανία της χώρας μας, τον τουρισμό, ο πρόεδρος και του Δ.Σ. του ΟΛΠΑ εμμένουν σε πολιτικές 1980 και του 1990 που οδήγησαν την χώρα μας στο χείλος του γκρεμού».

Ο κ. Σπυρόπουλος σημειώνει ότι οι καταστηματάρχες της Πάτρας είναι αναστατωμένοι μετά την σχετική απόφαση του ΟΛΠΑ, ως εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου θεωρεί ότι το παζάρι "υποτιμά" το λιμάνι της πόλης και συμπληρώνει με νόημα: «Τώρα κατάλαβα γιατί η πόλη μας αντί να φύγει μπροστά παραμένει στον μαρασμό της.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις