Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαυραγορίτες με εισιτήρια του Μουντιάλ μέσα στο ξενοδοχείο της ...FIFA

Μαυραγορίτες με εισιτήρια του Μουντιάλ μ...

Συνελήφθησαν ενώ «ψάρευαν» πελάτες

Δύο ύποπτα άτομα συνελήφθησαν ενώ «ψάρευαν» πελάτες να τους πουλήσουν εισιτήρια για το παγκόσμιο κύπελλο, μέσα στο επίσημο ξενοδοχείο της FIFA στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Η διεθνής ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον αυτών που παραχώρησαν τα εισιτήρια στα συγκεκριμένα άτομα για να τα διαθέσουν σε υψηλές τιμές.

«Για μένα είναι εκπληκτικό να βλέπω αυτούς τους ανθρώπους να έρχονται στο επίσημο ξενοδοχείο της FIFA, να κάθονται μεταξύ μας και να πωλούν εισιτήρια χωρίς κανένα πρόβλημα», είπε ο Τιερί Βέιλ, διευθυντής μάρκετινγκ της FIFA σε δημοσιογράφους.

Οι δύο συλλήψεις έγιναν από την αστυνομία της Βραζιλίας και ο ένας εξ αυτών είναι Γάλλος εκφωνητής, χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες. Οι αρχές κατέσχεσαν 50 εισιτήρια από τους δύο συλληφθέντες, 10 εκ των οποίων είχαν αρχικά δοθεί σε εθνικές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες, μέλη της FIFA.

Ο διευθυντής της FIFA αρνήθηκε να κατονομάσει τις εθνικές ομοσπονδίες ή τους εμπορικούς εταίρους της στους οποίους είχε διαθέσει τα εισιτήρια και τα οποία κατέληξαν στους... μαυραγορίτες. Τόνισε όμως ότι η διεθνής ομοσπονδία θα αναζητήσει τα ίχνη αυτών, οι οποίοι παράνομα τα μεταπώλησαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις