Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στις 21.00 ώρα Ελλάδος η τελετή έναρξης του Μουντιάλ με την συμμετοχή έκπληξη της Τζένιφερ Λόπεζ

Στις 21.00 ώρα Ελλάδος η τελετή έναρξης ...

Ακόμα ένας έφηβος σε καροτσάκι φορώντας μία ειδική μεταλλική στολή θα κάνει μερικά βήματα στο γήπεδο του Σάο Πάολο

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την τελετή έναρξης του Μουντιάλ της Βραζιλίας στις 21.00 σήμερα (ώρα Ελλάδος). Στην φαντασμαγορική όπως υπόσχονται οι διοργανωτές, τελετή έναρξης, θα συμμετάσχουν πάνω από 600 άτομα, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα είναι χορευτές και ακροβάτες.

Στο γήπεδο όπως γράφει το σάιτ του star.gr, θα βρίσκονται εκτός από οπαδούς, δημοσιογράφοι, ηγέτες και αρχηγοί κρατών και καλεσμένοι της FIFA. Αρχικά, η FIFA είχε ζητήσει να διατεθούν 68.000 εισιτήρια όμως η χωρητικότητα του γηπέδου μειώθηκε λόγω των καθισμάτων που έπρεπε να μείνουν κενά έτσι ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η οπτική απεικόνιση της τελετής.

Εξαιτίας λοιπόν αυτού του γεγονότος, στο γήπεδο θα βρεθούν 62.000 άνθρωποι.

Ωστόσο, τα βλέμματα όλων θα στραφούν σε έναν έφηβο που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, ο οποίος φορώντας μία ειδική μεταλλική στολή, θα σηκωθεί από το καροτσάκι του, θα κάνει μερικά βήματα μέσα στο γήπεδο του Σάο Πάολο και στη συνέχεια θα κλωτσήσει την «στρογγυλή θεά» του Μουντιάλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως πίσω από την ειδική μεταλλική στολή βρίσκεται ο διάσημος νευροχειρουργός Μιγκέλ Νικολέλης, γνωστός και ως ο «γητευτής του εγκεφάλου».

Σε ότι αφορά το ψυχαγωγικό κομμάτι της τελετής έναρξης, αυτό το έχει αναλάβει ο δημοφιλής ράπερ Πίτμπουλ, η τραγουδίστρια Κλαούντια Λέιτε, συνοδευόμενη από τους τυμπανιστές Όλοντουμ και βέβαια η πολυσυζητημένη Πορτορικανικής καταγωγής λατίνα σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία φέρεται να συμφώνησε την τελευταία στιγμή και θα τραγουδήσει το τραγούδι της διοργάνωσης με τίτλο «We Are One».

Οι προετοιμασίες πάντως συνεχίζονται μέχρι και την τελευταία στιγμή για το γήπεδο στο Σάο Πάολο όπου θα γίνει η τελετή έναρξης και ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στην Βραζιλία και την Κροατία ενώ η πρόεδρος της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ έσπευσε να δηλώσει πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, διότι όλα θα είναι έτοιμα την ώρα που πρέπει.

Τέλος η πρόεδρος της Βραζιλίας και ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι-Μουν θα είναι εκείνοι που θα κηρύξουν την πανηγυρική έναρξη της διοργάνωσης, στην οποία δίνει το παρών και η εθνική μας ποδοσφαιρική ομάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight