Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Μαρίν Λεπέν προειδοποιεί την Μέρκελ για την πολιτική της λιτότητας

Η Μαρίν Λεπέν προειδοποιεί την Μέρκελ γι...

Η Μαρίν Λεπέν με συνέντευξή της στο «Der Spiegel» προειδοποιεί την Μέρκελ να μη συνεχίσει την πολιτική της λιτότητας

Η Μαρίν Λεπέν με συνέντευξή της στο «Der Spiegel» προειδοποιεί την Μέρκελ να μη συνεχίσει την πολιτική της λιτότητας γιατί θα κάνει μισητή τη Γερμανία ενώ υπάρχει κίνδυνος  «να εκραγεί η Ευρωπαϊκή Ένωση».

«Η κα Μέρκελ υπερασπίζεται μια πολιτική, η οποία είναι πλεονεκτική για τη Γερμανία, αλλά ζημιογόνα για όλες τις άλλες χώρες. Νομίζει ότι μπορεί κανείς να κάνει πολιτική εναντίον των λαών. Αυτό θα οδηγήσει σε έκρηξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης» δηλώνει η πρόεδρος του γαλλικού Εθνικού Μετώπου και προσθέτει ότι δεν καταλογίζει στη Γερμανίδα καγκελάριο την ευθύνη επειδή θέλει να διατηρήσει ένα ισχυρό ευρώ. «Απευθύνω τις κατηγορίες εναντίον των δικών μας ηγετών, οι οποίοι δεν εκπροσωπούν τα συμφέροντά μας. Ένα ισχυρό ευρώ καταστρέφει τη χώρα μας».

Η Λεπέν δεν κρύβει την συμπάθειά της για τον Πούτιν, καθώς υπεραμύνεται δε της συμπάθειάς της προς τη Ρωσία στην κρίση της Ουκρανίας. «Ο Ρώσος Πρόεδρος σκέφτεται πρώτα από όλα το συμφέρον της Ρωσίας. Υπ’ αυτή την έννοια, τρέφω για τον κ. Πούτιν τον ίδιο σεβασμό όπως για την κ. Μέρκελ», επισημαίνει η Λεπέν.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις