Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ιστορικής σημασίας η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

Ιστορικής σημασίας η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

Του Μιχάλη Βασιλάκη, Γραμματέα του EAM

Το ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ ΤΟΞΟ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΕΚΤΙΖΕ η ιθύνουσα τάξη και το εξουσιαστικό πολιτικό σύστημα όπως το εκπροσωπούνε το σύμπλεγμα Σαμαρά-Μπαλτάκου-Βενιζέλου αποκρούστηκε σταθερά και αποφασιστικά από το λαό και την αποκλεισμένη κοινωνία του νεοφιλελευθερισμού.

ΟΥΤΕ το όργιο της ωμής χυδαίας πολιτικής τρομοκρατίας, ΟΥΤΕ η επιστράτευση κάθε είδους κοινωνικής και πολιτικής εφεδρείας, ΟΥΤΕ η ωμή ανάμειξη του ξένου παράγοντα κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο για το σύστημα της υποτέλειας, της διαφθοράς και του φασισμού.

Η πλατιά ριζοσπαστική, ανατρεπτική κοινωνικοπολιτική συμμαχία με κορμό την ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχει μετασχηματιστεί ήδη σταθερά σε πλειοψηφικό ρεύμα, όπως καταγράφτηκε στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ με την σχετική κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή η ιστορικής σημασίας νίκη των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων αποτελεί και την πρώτη ελπιδοφόρα πολιτική ανάσχεση της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας τα τελευταία 25 χρόνια.

Η νικηφόρα πλατιά ριζοσπαστική, προοδευτική, δημοκρατική και ανατρεπτική συμμαχία της αριστεράς και των προοδευτικών δυνάμεων είναι άμεσα εφικτή δυνατότητα.

Γι΄ αυτό πρέπει να αγωνιστούμε όλοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις