Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φανάρια δίχως... νόημα στον Πύργο!

Φανάρια δίχως... νόημα στον Πύργο!

Ηλεία

Χωρίς να έχουν τεθεί σε λειτουργία από την ημέρα που τοποθετήθηκαν, βρίσκονται οι φωτεινοί σηματοδότες σε πολλά σημεία της πόλης του Πύργου, δημιουργώντας σε πολλές περιπτώσεις κυκλοφοριακά προβλήματα, λόγω της αυξημένης διέλευσης οχημάτων.

Στην οδό Πατρών (κοντά στον ΟΣΕ) και στην Αγίου Γεωργίου (στη διασταύρωση με την Υψηλάντου), οι φωτεινοί σηματοδότες που τοποθετήθηκαν από τον δήμο του Πύργου, για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η λειτουργία τους στα συγκεκριμένα σημεία, δυστυχώς μέχρι σήμερα, παραμένουν, ανενεργοί, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα, οι οδηγοί να ταλαιπωρούνται.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οδηγοί στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», το κυκλοφοριακό πρόβλημα σε πολλές οδούς της πόλης, δεν έχει λυθεί, καθώς δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες, ενώ επεσήμαναν πως σε οδούς που η κίνηση είναι αυξημένη τις περισσότερες ώρες της ημέρας, οι σηματοδότες παραμένουν ανενεργοί και σε άλλες οδούς, λειτουργούν κανονικά.

Το ίδιο πρόβλημα παρατηρείται και στα φανάρια του κόμβου της Κατακόλου με την Ερυθρού Σταυρού, όπου εκεί, η κίνηση είναι αυξημένη λόγω της μετακίνησης των οδηγών, είτε προς το κέντρο του Πύργου, είτε προς το Κατάκολο και τη Σπιάντζα.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που σε κομβικά σημεία της πόλης, όπου οι φωτεινοί σηματοδότες δεν λειτουργούν, έχουν σημειωθεί τροχαία ατυχήματα ή δημιουργούνται ατελείωτες ουρές αυτοκινήτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις