Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Από το Περιστέρι στην Πάτρα για να κλέψει! -Συνελήφθη 31χρονος που "ρήμαξε" κατάστημα ρούχων και σούπερ - μάρκετ!

Από το Περιστέρι στην Πάτρα για να κλέψε...

Αναζητούνται δύο γυναίκες - συνεργοί του

Ρούχα και τρόφιμα φαίνεται πως έλειπαν από τον 31χρονο Αλβανό, κάτοικο Περιστερίου Αττικής, ο οποίος βρέθηκε στην Πάτρα για να "ψωνίσει". Ο άνδρας χθες μαζί με δύο άλλες γυναίκες μπήκε σε κατάστημα ρούχων στην οδό Ακρωτηρίου και αφαίρεσαν είδη αξίας 200 ευρώ. Συγκεκριμένα, έκρυβαν τα ενδύματα κάτω από τα ρούχα τους. Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί, από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη, ενώ οι δύο γυναίκες αναζητούνται.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι χθες οι δράστες είχαν "χτυπήσει" και σε σούπερ μάρκετ που λειτουργεί στην Πατρών - Κλάους. Συνολικά αφαιρέθηκαν προϊόντα αξίας 400 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν μέσα σε σακούλες, στο αυτοκίνητο του 31χρονου.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο άνδρας στις αρχές Μαΐου είχε ξανακλέψει το ίδιο κατάστημα ρούχων αφαιρώντας ενδύματα αξίας 500 ευρώ.

Επίσης διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι του Αλβανού στο Περιστέρι Αττικής όπου και βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2480 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητό του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη χθες (23-5-2014) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν και δυο γυναίκες συνεργοί του 31χρονου τα στοιχεία των όποιων δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα χθες το πρωί, οι τρεις δράστες μετέβηκαν σε κατάστημα ενδυμάτων στην Πάτρα και αφαίρεσαν προϊόντα αξίας 200 ευρώ τα οποία απέκρυψαν κάτω από τα ρούχα τους.

Κατά τη διάπραξη της κλοπής, οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον υπεύθυνο του καταστήματος με αποτέλεσμα ο 31χρονος να συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που μετέβηκαν στο κατάστημα.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον συλληφθέντα βρήκαν τα προϊόντα που μόλις είχε αφαιρέσει τα οποία αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι ο 31χρονος λίγη ώρα πριν είχε διαπράξει και κλοπή προϊόντων αξίας 400 ευρώ από σουπερ μάρκετ της πόλης ενώ στις αρχες Μαΐου είχε αφαιρέσει από το ίδιο κατάστημα ενδυμάτων προϊόντα αξίας 500 ευρώ.

Σε έρευνα που ενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Περιστεριού, σε συνεργασία με τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, στην οικία του 31χρονου στο Περιστέρι Αττικής, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό πόσο των 2480 ευρώ.

Επίσης κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του δράστη το όποιο βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το κατάστημα ενδυμάτων που είχε διαπράξει τις κλοπές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δυο συνεργών του συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις