Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 14 Μαΐου

Τα ζώδια για σήμερα 14 Μαΐου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Άμεσα επηρεάζει το ζώδιό σας η επίδραση της πανσελήνου, η οποία κορυφώνεται σήμερα, ενώ δοκιμάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες κυρίως, καθώς γίνεται στον Σκορπιό μαζί με τον αυστηρό Κρόνο. Ζητά περισσότερη υπευθυνότητα και ωρίμανση στους δεσμούς και στον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους, αντί για πικρία και κατάκριση.

Δίδυμοι

Τα εργασιακά αλλά και θέματα υγείας επηρεάζει η πανσέληνος στον Σκορπιό, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα. Καθώς γίνεται μαζί με τον αυστηρό Κρόνο, είναι πιθανό να φέρνει περισσότερες  ευθύνες και κάποιες καθυστερήσεις στα επαγγελματικά. Ζητά όμως και περισσότερη σύνεση στην υγεία – βελτιώστε τη διατροφή σας και αποβάλλετε βλαβερές συνήθειες.

Καρκίνος

Τα ερωτικά αλλά και την δημιουργικότητά και έκφρασή σας επηρεάζει η πανσέληνος στον Σκορπιό, ενώ καθώς γίνεται μαζί με τον αυστηρό Κρόνο, ζητά ώριμη αντιμετώπιση στα ερωτικά, ενώ μπορεί να βάζει κάποια εμπόδια και αναστολές στην δημιουργικότητα και την έκφρασή σας. Οι δοκιμασίες όμως αυτές γίνονται για να “στερεώσουν” τα παραπάνω.

Λέων

Δεν είναι μια εύκολη πανσέληνος αυτή που κορυφώνεται σήμερα, καθώς γίνεται στο μυστικοπαθές και περίπλοκο ζώδιο του Σκορπιού, μαζί με τον αυστηρό Κρόνο. Έτσι είναι λογικό να πιέζεται η ψυχολογία σας, όμως αυτό που ζητά είναι σοβαρότητα συναισθηματική και αυτοέλεγχο. Δοκιμασίες σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Αναδύονται θέματα απ' το παρελθόν.

Παρθένος

Μπορεί να μπλοκάρει και να καθυστερεί την επικοινωνία η επιρροή της πανσελήνου, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Το σίγουρο είναι, ότι ζητά να είστε πιο σωστοί και λακωνικοί στο λόγο και στη σκέψη, καθώς η πανσέληνος γίνεται μαζί με τον αυστηρό Κρόνο. Δοκιμασίες πιθανές με συγγενείς. Δοκιμασίες και στη μάθηση ή σε σεμινάρια κι εξετάσεις.

Ζυγός

Τα οικονομικά σας επηρεάζει η πανσέληνος στον Σκορπιό, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα και δεν είναι εύκολη, καθώς γίνεται μαζί με τον αυστηρό Κρόνο. Γι' αυτό ζητά περισσότερη λιτότητα και σωστή διαχείριση των πόρων σας, ενώ μπορεί να αυξάνει τις οικονομικές υποχρεώσεις. Δοκιμάζει όμως και την αυτοεκτίμησή σας.

Σκορπιός

Στο ζώδιό σας γίνεται σήμερα η πανσέληνος, σε σύνοδο μάλιστα με τον Κρόνο, μια επιρροή που δοκιμάζει αυτό που είστε και την αυτοπεποίθησή σας. Ίσως καθυστερεί ή εμποδίζει στόχους κι επιθυμίες σας. Ζητά να έχετε περισσότερη σοβαρότητα και έλεγχο, να αποβάλλετε ανώριμες συμπεριφορές και ν' αναλάβετε ευθύνες – εποχή ψυχολογικής ενηλικίωσης.

Τοξότης

Η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει το κλείσιμο κύκλων στη ζωή σας, ενώ μπορεί να κλείνετε και κάποια θέματα, οικονομικά ή άλλα, όχι όμως χωρίς κόπο και δυσκολίες, καθώς γίνεται μαζί με τον Κρόνο. Μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση και φυγή. Βγάζει στην επιφάνεια ενοχές και μεταμέλεια. Δυσκολία πιθανή στον ύπνο.

Αιγόκερως

Λόγω της πανσελήνου που γίνεται μαζί με τον Κρόνο στον Σκορπιό σήμερα, μπορεί αυτές τις μέρες να καθυστερούν κάποια σχέδιά σας, ενώ ζητά να είστε πιο ρεαλιστές στα πλάνα σας για το μέλλον. Δοκιμάζει τις φιλικές σχέσεις η επιρροή της. Πιθανόν αυτό το διάστημα να αναλαμβάνετε ευθύνες μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα.

Υδροχόος

Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της πανσελήνου στον Σκορπιό, ή οποία γίνεται μαζί με τον Κρόνο και επηρεάζει τα επαγγελματικά σας. Γι' αυτό μπορεί αυτές τις μέρες να δοκιμάζεστε και να κρίνεστε στον τομέα αυτό, όμως αν έχετε δουλέψει σκληρά, ενδέχεται τώρα να λαμβάνετε αναγνώριση. Το κοινωνικό σας προφίλ πρέπει να γίνει πιο σοβαρό κι ελεγχόμενο.

Iχθύες

Θέματα σπουδών και νομικών κυρίως επηρεάζει η πανσέληνος στον Σκορπιό, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα, ενώ γίνεται μαζί με τον Κρόνο, γι' αυτό μπορεί να φέρνει δοκιμασίες στα παραπάνω. Καθυστερήσεις κι εμπόδια σε ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό. Ζητά όμως να σοβαρέψετε και να ωριμάσετε στη φιλοσοφία και στάση ζωής σας.

Κριός

Πανσέληνος στον Σκορπιό σήμερα, η επιρροή της οποίας αυτές τις μέρες προκαλεί κρίση στα οικονομικά σας κυρίως. Δεν είναι εύκολη πανσέληνος, καθώς γίνεται μαζί με τον Κρόνο και απαιτεί σοβαρούς, ώριμους χειρισμούς και λιτότητα, τόσο στα οικονομικά, όσο και στην ενέργεια και τους πόρους σας γενικώς. Ζητά αυτοέλεγχο σε όλα τα επίπεδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being