Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το ΚΕΤΧ τίμησε τον προστάτη του Άγιο Γεώργιο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το ΚΕΤΧ τίμησε τον προστάτη του Ά...

Πανηγύρισε ο ιερός ναός εντός του στρατοπέδου που είναι αφιερωμένος στον Άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο

Το ΚΕΤΧ (Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού) Πατρών στην περιοχή Σύνορα, τίμησε σήμερα Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 το πρωί τον προστάτη του Άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο.

Εντός του στρατοπέδου του ΚΕΤχ τελέσθηκε η καθιερωμένη Θεία Δοξολογία. Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο εκπροσώπησε ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Χρύσανθος Στελλάτος διευθυντής των Μέσων Ενημέρωσης της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών (ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός σταθμός Λύχνος), ο οποίος μετέφερε στο Διοικητή του ΚΕΤχ Ταξίαρχο Ιωάννη Μουσουράκη, τις θερμές Αναστάσιμες ευχές και ευλογίες του κ.κ. Χρυσοστόμου.

Στη Θεία Δοξολογία συμμετείχαν ο π. Νικόλαος Γουρδούπης διευθυντής στρατιωτικών ιερέων ΓΕΕΘΑ, ο π. Παναγιώτης Πλυταριάς υπεύθυνος ιερέας της 116 Π.Μ., ο π. Βασίλειος Δημητρόπουλος, ο π. Γεώργιος Τζεφριός καθώς και εκπρόσωποι αρχών και φορέων.

Ανάμεσα στους παριστάμενους ήταν ο νέος Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Γιώργος Διδασκάλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων Κωνσταντίνος Μπουρδούλης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καρπέτας, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις