Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Συλλέγονται υπογραφές για να ολοκληρωθεί το έργο της οδού Παντανάσσης μέχρι πίσω από το ναό

Πάτρα - Συλλέγονται υπογραφές για να ολο...

Θα αποσταλούν με υπόμνημα στον Δήμαρχο Γ. Δημαρά

Υπογραφές από δημότες μαζεύει η ενορία της Παντάνασσας στην Πάτρα, τις οποίες και θα αποστείλει μαζί με σχετικό υπόμνημα στον Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά και εκ νέου υποψήφιο, για το θέμα της εγκατάλειψης του υπολοίπου κομματιού του πεζόδρομου της Παντανάσσης, από το ύψος της Καραισκάκη και πάνω.

Όπως αναφέρθηκε από τον προιστάμενο του ιερού ναού, πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο στο τέλος της χθεσινής πρωινής Θείας λειτουργίας την Κυριακή των Βαίων, οι ενορίτες, ιερείς και οι επίτροποι του ναού της Παντανάσσης απευθύνουν αίτημα και έκκληση στον Δήμαρχο κ. Δημαρά να συνεχιστεί και να αποπερατωθεί το έργο της κατασκευής και διαμόρφωσης του πεζόδρομου έως πίσω στο δρομάκι που φτάνει στην αρχή της οδού Βότση, διότι αυτή τη στιγμή το σημείο μετατρέπεται συχνά σε πάρκινγκ.

Ακόμα λόγω του τσιμέντου και υλικών όπως πέτρες που υπάρχουν στο άφτιαχτο σημείο, ένας περαστικός δυσκολεύεται να περπατήσει και κινδυνεύει να χτυπήσει.

Επίσης τις βραδινές ώρες καθότι το σημείο είναι σχετικά απόμερο, μαζεύει και ναρκομανείς. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχετική εργολαβία του πεζόδρομου της Παντανάσσης έχει συμπεριλάβει και το κομμάτι μέχρι πάνω τα σκαλάκια με την συμβολή της οδού Ι. Βλάχου, οπότε το έργο έχει πληρωθεί και κανονικά θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει.

Όπως τονίζεται, είναι απαραίτητο να προχωρήσει και να κατασκευαστεί κι αυτό το κομμάτι διότι θα αναδειχθεί περισσότερο τόσο η πλατειούλα της Παντάνασσας όσο και ο παλιός ιστορικός ναός που αυτή τη στιγμή ανακατασκευάζεται μετά τον σεισμό του Ιουνίου του 2008, ενταγμένος στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις