Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιματοβαμμένη Κυριακή - 44χρονος από το Ρίο νεκρός σε τροχαίο στη Ρίζα - 40χρονος από το Αιτωλικό το νέο θύμα της Πατρών - Πύργου

Αιματοβαμμένη Κυριακή - 44χρονος από το ...

Δύο θανατηφόρα τροχαία χθες Κυριακή των Βαΐων

Δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους χθες στην άσφαλτο. Πρόκειται για έναν 40χρονο από το Αιτωλικό, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου, κοντά στη ΒΙΠΕ, νωρίς το πρωί της Κυριακής, ενώ σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ρίου Πατρών από τον άδικο χαμό του 44χρονου Κώστα Τόκα, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στη Ρίζα Αιτωλοακαρνανίας.

Ρίζα Ναυπακτίας

Το δυστύχημα συνέβη νωρίς το μεσημέρι στη Ρίζα Ναυπακτίας. Η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο άνδρας από την Πάτρα ξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο ίδιος και σοβαρά ο 17χρονος γιος του, που ήταν συνεπιβάτης. Μετά το τροχαίο μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

(Με πληροφορίες από nafsclik.blogspot.gr&agriniopress.gr)

 

Ξανά αίμαι στην Πατρών - Πύργου

Το δυστύχημα στην Πατρών - Πύργου κόστισε τη ζωή σε έναν 40χρονο από το Αιτωλικό. Πρόκειται για τον Κώστα Τσέλιο. Ο άνδρας , όπως έχει γράψει το thebest.gr ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα ηλικίας 26 ετών από τη Γεωργία , στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου , στο ρεύμα από Πύργο προς Πάτρα. Το τροχαίο συνέβη κοντά στη ΒΙΠΕ. Η γυναίκα επίσης τραυματίστηκε, αλλά ελαφρά όπως αναφέρουν οι νεώτερες πληροφοριες .

Η σύγκρουση των οχημάτων ήταν πλαγιομετωπική. Οδηγός του δεύτερου οχήματος , που είχε κατεύθυνση την Πάτρα, ήταν ένας άνδρας 29 ετών , κάτοικος Πατρών, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ ελαφρά.

Δείτε αποκλειστικές φωτό από το thebest.gr.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις