Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, "Υποδέχθηκαν" όπως έπρεπε την κυρία Μερκελ στην Αθήνα

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, "Υποδέχθηκα...

Του Γιώργου Παπαγεωργίου

Τραβώντας όλα τα βλέμματα, Με μπλουζάκια " Merkel Persona non grata! " επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην Αθήνα, στην συγκέντρωση " Υποδοχής " που πραγματοποιήθηκε στην πλ. Κλαυθμώνος, με αφορμή την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου στην Ελλάδα.

Δυναμικό το παρόν και από τη Νεολαία του Κινήματος, με επί κεφαλής την Προεδρό τους, Μανταλένα Παπαδοπούλου, η οποία σε κάθε ευκαιρία τόσο τηλεοπτικά όσο και στις διαμαρτυρίες, επιμένει να τονίζει τη σημασία και την αναγκαιότητα της συμμετοχής των νέων στην πολιτική της χώρας μας, αφού όπως έχει πει «η πολιτική είναι η καθημερινότητά μας, είναι οι ζωές μας, δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι και άλλοι να αποφασίζουν για εμάς».

Όπως μας μετέφεραν τα στελέχη της Νεολαίας που συμμετείχαν, η πρόεδρος της Νεολαίας ΑΝΕΛ, δήλωσε σε γαλλικό κανάλι, πως " ...Πρέπει να αντισταθούμε όλοι στην προσπάθεια ομοσπονδιοποίησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πρέπει να διεκδικήσουμε μια Ευρώπη των ισότιμων εθνών – κρατών και όχι την Ευρώπη όπου οι γραφειοκράτες και η κ. Μέρκελ θα ηγεμονεύουν εις βάρος κυρίαρχων λαών προς όφελος των τραπεζιτών... " Είπε επίσης πως " ...η Ελλάδα πρέπει να διεκδικήσει τα συμφέροντα των Ελλήνων, μέσα στην Ε.Ε. και αυτό δεν μπορεί να γίνει με την πολιτική της Συγκυβέρνησης τής Ναι σε όλα, η οποία δέν τολμάει βεβαίως νά θέσει ούτε καν τό θέμα τού κατοχικού δανείου και των γερμανικών αποζημιώσεων πού δικαιούται η πατρίδα μας και οι Έλληνες.

Η κ. Μέρκελ λοιπόν, στην Συνέντευξη Τύπου κατα τήν οποία, δεν είπε τίποτα συγκεκριμένο και απέφυγε να δεσμευτεί για οτιδήποτε, ήταν γλαφυρή στό ότι γενικώς σκέπτεται μέν τίς όποιες θυσίες έχουν κάνει οι Έλληνες και τούς νέους πού πλήττονται από την ανεργία, ειλικρινέστατη δέ στο ότι θα έρθουν και άλλα μέτρα και η πολιτική της λιτότητας δεν έχει τελειώσει. "

Η δήλωσή της κ. Μέρκελ είναι: " Ξέρω ότι οι άνθρωποι περνούν δύσκολα καί θά συνεχίσουν νά περνούν δύσκολα, γιατί υπάρχουν κι΄άλλα να γίνουν. " Ο Έλληνες λοιπόν έχουν μόνο υποχρεώσεις; Δικαιώματα δέν έχουν; Αναφέρθηκε κάτι καί μάς διέφυγε;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις