Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Με τον Κώστα Χριστόπουλο συμπορεύεται και ο Σταύρος Μαλλιώρης

Με τον Κώστα Χριστόπουλο συμπορεύεται κα...

Ανακοινώνει την συμπόρευσή του

Ο συνδυασμός «Νέα Πόλη» του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Χριστόπουλου, ανακοινώνει την συμπόρευσή του με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Σταύρο Μαλλιώρη.

Ο Κ. Χριστόπουλος δήλωσε μετά την συνάντηση που είχε με τον Στ. Μαλλιώρη:

Καλωσορίζουμε στη «Νέα Πόλη» τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Σταύρο Μαλλιώρη και δεσμευόμαστε από κοινού να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να βάλουμε τον τόπο μας σε αναπτυξιακή τροχιά.

Από τις συζητήσεις που κάναμε με τον Στ. Μαλλιώρη διαπιστώσαμε ότι μας ενώνει η αγωνία  για την Πάτρα και συμφωνήσαμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να οικοδομήσουμε μια «Νέα Πόλη» που θα υπηρετεί και θα στηρίζει τους δημότες της.

Η συμπόρευση του συνδυασμού μας με τον Στ. Μαλλιώρη επιβεβαιώνει ότι, οι συνεργασίες μπορούν να γίνουν πράξη όταν στηρίζονται σε σχέσεις αμοιβαίας ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης. Μόνο υπ’ αυτές τις συνθήκες μπορούν να απελευθερωθούν όλες οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, θέτοντας στο περιθώριο μικροπολιτικές τακτικές και νοοτροπίες του παρελθόντος.

Η «Νέα Πόλη» θα συνεχίσει την προσπάθεια για την διεξαγωγή ενός ειλικρινούς διαλόγου που θα στοχεύει στην επίτευξη συνεργασιών και συμπράξεων για το καλό των παιδιών μας και του τόπου μας.

 

Απευθυνόμενος στους πολίτες, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Μαλλιώρης, μετά την συνάντηση με τον Κ. Χριστόπουλο έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αγαπητοί συνδημότες,

Αποδεχόμενος την δημόσια πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Χριστόπουλου, αποφάσισα να συμπαραταχθώ με την ΝΕΑ ΠΟΛΗ με κοινή δέσμευση την εφαρμογή του προγράμματος έργων και αναπτυξιακών στόχων.

Πρώτον, διότι συμφωνούμε στον αδέσμευτο και ακομμάτιστο χαρακτήρα των αυτοδιοικητικών εκλογών!

Δεύτερον, διότι συμφωνούμε ότι μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα της Πάτρας!

Τρίτον, επειδή δεσμευόμαστε να συγκρουστούμε με την εκάστοτε κεντρική εξουσία προς το συμφέρον της πόλης και των δημοτών!

Τέταρτον, μας ενώνει ο κοινός έντιμος ηθικός παρανομαστής για την διαχείριση των δημοτικών ζητημάτων!

Πέμπτον, επειδή έχουμε κοινό όραμα να γίνει η πολυκεντρική μας μεγάλη πόλη πόλος έλξης τουρισμού, επενδύσεων και δράσεων αθλητισμού και πολιτισμού!

Έκτον, διότι το πρωτόκολλο της συνεργασίας μας είναι η δημόσια συμφωνία με εγγύηση την προσωπική μας αυτόνομη διαδρομή!

Και έβδομον, διότι ως πολίτης της Πάτρας θέλω να προσφέρω στα κοινά με  σεμνή καθημερινή στάση και δράση προωθώντας δημιουργικά τις ιδέες, απόψεις και προτάσεις μου, που ο Κώστας Χριστόπουλος σέβεται και αναγνωρίζει!».

 



 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις