Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Με τον Κώστα Χριστόπουλο ο Μάκης Κατσιγιάννης

Με τον Κώστα Χριστόπουλο ο Μάκης Κατσιγιάννης

Πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Παραλίας

Ο συνδυασμός «Νέα Πόλη» του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Χριστόπουλου, ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Μάκη Κατσιγιάννη (πρώην υποψηφίου Δημάρχου Παραλίας).

Ο Κ. Χριστόπουλος δήλωσε μετά την συνάντηση που είχε με τον Μ. Κατσιγιάννη:

«Καλωσορίζω στη «Νέα Πόλη» τον Μάκη Κατσιγιάννη, έμπειρο και πετυχημένο στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που από θέση ευθύνης την υπηρετεί επί χρόνια, με συνέπεια, ήθος και σοβαρότητα.

Είμαι πεπεισμένος, ότι με την εμπειρία, τις γνώσεις και την διάθεσή του να προσφέρει, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την κοινή μας προσπάθεια για την επίλυση των ζωτικών προβλημάτων της Πάτρας και την εφαρμογή των ρεαλιστικών λύσεων της "Νέας Πόλης", που προωθούν την αναπτυξιακή πολιτική και την εξωστρέφεια».

Ο Μάκης Κατσιγιάννης ευχαρίστησε τον Κ. Χριστόπουλο και απευθυνόμενος στους συνδημότες μας δήλωσε:

«Απευθύνομαι σε εσάς με ειλικρίνεια και σεβασμό όπως πάντα έκανα μέχρι σήμερα.

Έχοντας πλήρη γνώση των δυσκολιών και της Ευθύνης που συνεπάγεται η νέα Εποχή στην αυτοδιοίκηση.

Γνωρίζοντας τους δύσκολους καιρούς της πληγωμένης Εθνικής μας αξιοπρέπειας που διανύουμε, τις εποχές δυσπιστίας και απαξίωσης του πολιτικού συστήματος, πιστεύω ακράδαντα ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να συνεισφέρει, μπορεί να συνεισφέρει και να ανταποκριθεί στις προκλήσεις τις νέας εποχής.

Είμαι πεπεισμένος ότι τα δύσκολα προβλήματα απαιτούν ξεκάθαρες θέσεις, αποφασιστικές ενέργειες και αποφασιστικές λύσεις.

Τα δύσκολα προβλήματα απαιτούν ισχυρή συστράτευση δημιουργική σύνθεση, κοινό αγώνα.

Η πολύχρονη ενασχόλησή μου με την αυτοδιοίκηση, οι γνώσεις και η εμπειρία που απέκτησα στην μακρόχρονη πορεία μου στον Δήμο Παραλίας, η παρότρυνση πολλών και σημαντικών φίλων και συνδημοτών, με οδήγησαν στην απόφαση να συστρατευτώ στον αγώνα και να αλλάξουμε την κατάσταση στον Δήμο μας, που όλα τα προηγούμενα χρόνια είχε περιέλθει σε στασιμότητα.

Δικός μου προσωπικός στόχος είναι να συμβάλλω με τις όποιες δυνάμεις διαθέτω στην νίκη του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΟΛΗ» και στην συνέχεια με Δήμαρχο τον Κώστα Χριστόπουλο να βάλουμε τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα του Δήμου που όλοι αγαπάμε.

Με σεβασμό στους θεσμούς, την νομιμότητα, την διαφάνεια και την αξιοκρατία, σας καλώ όλους σε κοινή πορεία, προς όφελος των παιδιών μας και των κατοίκων γενικότερα».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις