Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κατέθεσε υπόμνημα στην ΕΕΑ ο Αρης

Κατέθεσε υπόμνημα στην ΕΕΑ ο Αρης

Εκτός γηπέδου... μεταφέρεται η προσπάθεια του Αρη για παραμονή στη Super League

Εκτός γηπέδου... μεταφέρεται η προσπάθεια του Αρη για παραμονή στη Super League. Η ΠΑΕ κατέθεσε υπόμνημα στην ΕΕΑ, ζητώντας επιβολή ποινών -σύμφωνα με ό,τι ορίζει ο κανονισμός- σε Πανιώνιο και Πλατανιά για μη κατάθεση ισολογισμών.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ κατέθεσε υπόμνημα μέσω του Θανάση Κώνστα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ελπίζοντας ότι Παλατανιάς και Πανιώνιος θα υποβιβαστούν κι έτσι θα καταφέρει να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία. Η υπόθεση εξετάζεται σήμερα στην ΕΕΑ.


Εφόσον αποδειχθεί ότι οι δύο ομάδες δεν τήρησαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες, τα μέλη της Επιτροπής καλούνται να αποφανθούν αν τίθεται θέμα υποβιβασμού των δύο ομάδων και θα μεταφέρουν την εισήγησή τους στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ.

Μιλώντας στο "pressaris" το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Θανάσης Κώνστας είπε: "Οφείλουμε να παλέψουμε γιατί ο Άρης έχει έννομο συμφέρον και θίγεται άμεσα, με το θέμα των ισολογισμών. Η διαδικασία μόλις σήμερα ξεκινάει, δεν είναι απλή, έχουμε δρόμο μπροστά μας, ίσως πάρει αρκετές μέρες".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports