Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πρεμιέρα για το λαμπερό τηλεπαιχνίδι του Mega «Celebrity Game Night» - Θα συμμετάσχει και η Αιγιώτισσα ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου

Πρεμιέρα για το λαμπερό τηλεπαιχνίδι του...

Το παιχνίδι με αέρα Χόλυγουντ, θα παρουσιάσει η δημοφιλής ηθοποιός Σ. Καρύδη και βγαίνει στον αέρα αυτή την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014, στις 23.30

Η ξανθιά ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη που ως γνωστό είναι κόρη του παλιού αγαπημένου ηθοποιού Ντίνου Καρύδη και της επίσης ηθοποιού Τζούλιας Αργυροπούλου, θα εμφανιστεί σε ένα νέο ρόλο, από αυτή την Πέμπτη 27/3/2014 στο κανάλι MEGA.

Η δημοφιλής ηθοποιός που αυτό το διάστημα παίζει στην παράσταση «Συρανό» στο Παλλάς πλάι στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, θα παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι με χαρακτήρα σώου «Celebrity Game Night».

Οι πρώτοι καλεσμένοι της, που θα συναγωνιστούν σε ταχύτητα και γνώσεις, σε ερωτήσεις από την ποπ κουλτούρα, θα είναι οι ηθοποιοί Αργύρης Αγγέλου, Θανάσης Αλευράς, Βασιλική Ανδρίτσου, Λευτέρης Ελευθερίου, ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης και η Αιγιώτισσα στην καταγωγή ηθοποιός, χορεύτρια και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Το παιχνίδι θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση. Το «Celebrity Game Night» ξεκίνησε στην Αμερικάνικη τηλεόραση τον Ιούλιο του 2013 με παρουσιάστρια την ηθοποιό Jane Lynch, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία και ακροαματικότητα.

Κάθε εβδομάδα η Σμαράγδα Καρύδη ως καλή οικοδέσποινα υποδέχεται στο «σπίτι» της έξι αγαπημένα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο και δύο παίκτες, για να διασκεδάσουν παίζοντας.

Όλοι μαζί σαν μια παρέα παίζουν παιχνίδια που απαιτούν ταχύτητα αλλά και γνώσεις. Γελούν, αυτοσχεδιάζουν, πειράζουν ο ένας τον άλλον, κάνουν πλάκα και περνούν όμορφα.

Σχηματίζουν δύο ομάδες των τεσσάρων, τρεις celebrities και ένας παίκτης που ορίζεται αρχηγός, και παίζουν διάφορα παιχνίδια. Στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν όσους περισσότερους πόντους μπορούν για την ομάδα τους. Ο κάθε παίκτης μπορεί να κερδίσει μέχρι και 4000€ ενώ οι celebrities μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 2000€ τα οποία και θα προσφέρονται για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό της επιλογής τους.

Η σκηνοθεσία της εκπομπής είναι του Κώστα Καπετανίδη, η αρχισυνταξία του Στάθη Μαντά και η εκτέλεση Παραγωγής της On-Noir Productions.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight