Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Τσιφλίκι" τους ο πεζόδρομος – Παρκάρουν "ανενόχλητοι" χωρίς να τους νοιάζουν οι πεζοί – ΦΩΤΟ

Πάτρα: "Τσιφλίκι" τους ο πεζόδ...
Χριστακόπουλος Θάνος

Έντονα τα παράπονα των περαστικών

Έντονα είναι τα παράπονα που εκφράζουν στο thebest.gr κάτοικοι της περιοχής αλλά και περαστικοί από την πλατεία Πυροσβεστείου (Κωνσταντίνου) για τους οδηγούς αυτοκινήτων που έχουν μετατρέψει, στην κυριολεξία, τον πεζόδρομο που βρίσκεται στο κάτω μέρος της πλατείας, σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Οι οδηγοί παρκάρουν (όπως φαίνεται και στην φωτογραφία) καθημερινά στο σημείο χωρίς να ενδιαφέρονται για το πώς θα περάσουν από το σημείο οι πεζοί, μητέρες με τα καροτσάκια τους ακόμα και Άτομα με Αναπηρία.

Με τον τρόπο που σταθμεύουν τα οχήματά τους οι συμπολίτες, επί της ουσίας, δεν απομένει η παραμικρή δίοδος για τους πεζούς οι οποίοι αναγκάζονται (εβρισκόμενοι σε πεζόδρομο!!!) ν’ αλλάξουν πορεία και να κάνουν ολόκληρους κύκλους για να φθάσουν στον προορισμό τους.

Πατρινοί που ενοχλούνται έντονα με την συμπεριφορά των ιδιοκτητών των συγκεκριμένων Ι.Χ. έχουν αναδείξει και κατά το πρόσφατο παρελθόν το θέμα χωρίς όμως, όπως εξηγούν στο  thebest.gr, «να ιδρώσει το αυτί» ούτε των παραβατών αλλά ούτε περισσότερων των αρμόδιων Αρχών.

Έτσι ακόμα ένας πεζόδρομος έχει παραδοθεί πλήρως στα Ι.Χ.. «Ας βγάλουν τότε την ταμπέλα του πεζόδρομου να τελειώνει η υπόθεση», σχολίαζε χθες αναγνώστης του thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις