Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτή είναι η πανέμορφη φιλενάδα του συγκυβερνήτη του Boeing - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αυτή είναι η πανέμορφη φιλενάδα του συγκ...

Αγωνιά για την τύχη του

Ένα νέο πρόσωπο στο θρίλερ της εξαφάνισης του Boeing 777 της Malaysia Airlines αναδεικνύεται τις τελευταίες ώρες από τα διεθνή ΜΜΕ.



Η 26χρονη Nadira Ramli, κόρη παλαιού πιλότου της Malaysia Airlines, πιλότος και η ίδια στην μεγαλύτερη ανταγωνίστρια εταιρεία της χώρας, τον low budget αερομεταφορέα AirAsia, είναι η αρραβωνιαστικιά του συγκυβερνήτη της πτήσης ΜΗ370, του ανθρώπου που ήταν ο τελευταίος που έδωσε σημείο ζωής από την πτήση-φάντασμα, όταν ευχήθηκε “καληνύχτα” στη βάρδια του πύργου ελέγχου της Κουάλα Λουμπούρ!

Όπως αποκαλύφθηκε, η Nadira Ramli, κόρη του Captain Ramli Ibrahim, εκ των παλαιότερων πιλότων των Μαλαισιανών Αερογραμμών και πρώην εκπαιδευτή πιλότων, γνωρίστηκε με τον 27χρονο Fariq Abdul Hamid προ εννέα ετών, όταν φοιτούσαν και οι δύο στη σχολή πιλότων κι έκτοτε διατηρούν ερωτική σχέση.

Τον τελευταίο χρόνο είχαν αρραβωνιαστεί και επρόκειτο να παντρευτούν τους επόμενους μήνες.


Σύμφωνα με τα μαλαισιανά ΜΜΕ, η 26χρονη Nadira έχει λάβει άδεια ενός μηνός από την εταιρεία της, έχει εγκατασταθεί με την μητέρα της σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο για να αποφύγει τα μίντια, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί την ψυχραιμία της και τις ελπίδες της πως θα ξαναδεί τον αγαπημένο της...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις