Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Ελλάδα: Οι δημοσκοπήσεις, η δυναμική Κατσιφάρα και ο προβληματισμός του Ευάγγελου Βενιζέλου

Δυτική Ελλάδα: Οι δημοσκοπήσεις, η δυναμ...

Ανακοινώνονται οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ αυτή την εβδομάδα

Μέχρι τα τέλη της εβδομάδας το ΠΑΣΟΚ θα έχει κλείσει τον κύκλο των υποψηφίων Περιφερειαρχών χωρίς να αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στην Δυτική Ελλάδα όπου θα στηριχθεί εκ νέου ο νυν Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου τοπικά στελέχη αντιδρούν στην προοπτική στήριξης του νυν Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Στο περιθώριο της Συνδιάσκεψης για την Κεντροαριστερά, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος είχε επαφές με βουλευτές του κόμματος του όπου και έγινε μια σύντομη επισκόπηση τόσο των πιθανών υποψηφίων Περιφερειαρχών όσο και των υποψηφίων που αναπτύσσουν δυναμική εκλογής ή επανεκλογής.

Για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο κ. Βενιζέλος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι παρ’ ότι οι δημοσκοπήσεις δίνουν δυναμική εισόδου στον δεύτερο γύρο στον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, η υποψηφιότητα του «διεμβολίζεται» από δυο «πασοκογενείς» υποψηφιότητες, αυτών των Θύμιου Σώκου (έχει την στήριξη της ΔΗΜΑΡ) και του πρώην Υφυπουργού Γιάννη Ζαφειρόπουλου.

Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι ο κ. Κατσιφάρας έχει μιλήσει τηλεφωνικά με τον κ. Βενιζέλο, ωστόσο θεωρεί ότι οι κ.κ. Σώκος και Ζαφειρόπουλος δεν θα ανασχέσουν την προοπτική εισόδου του στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών.

Να σημειωθεί, όπως έχει αναφέρει το thebest.gr, ότι δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας «δείχνει» ότι με τα σημερινά δεδομένα, δυναμική εισόδου στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών στη Δυτική Ελλάδα έχουν οι κ.κ. Απόστολος Κατσιφάρας και Βασίλης Χατζηλάμπρου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις