Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Με «μαέστρο» τον Μπεργκ ο Παναθηναϊκός 4-1 τον Άρη

Με «μαέστρο» τον Μπεργκ ο Παναθηναϊκός 4-1 τον Άρη

Σε μεγάλη βραδιά ο Σουηδός σέντερ φορ πέτυχε χατ τρικ

Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν «όλα τα λεφτά» στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη με 4-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Σε μεγάλη βραδιά ο Σουηδός σέντερ φορ πέτυχε χατ τρικ στο ματς, ενώ ήταν αυτός που με το τακουνάκι που έκανε «άνοιξε το δρόμο» για το 2-1 από τον Κλωναρίδη. Ο Μπεργκ έφτασε τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα στην πιο παραγωγική του μέρα από τότε που εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού.

Ο Άρης απείλησε πρώτος στο ματς και συγκεκριμένα στο 4΄, όταν ο Κοτσόλης πρόλαβε να διώξει προ του Βλάχου που καραδοκούσε. Από και κει πέρα οι «πράσινοι» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, κλείνοντας το πρώτο μέρος με 12 τελικές προσπάθειες, οι 7 εκ των οποίων προς την εστία του Διούδη, έναντι τεσσάρων των «κιτρίνων».

Με τον Πράνιτς να οργανώνει άψογα το παιχνίδι της ομάδας του στη μεσαία γραμμή, οι γηπεδούχοι έβγαιναν από τα πλάγια πολύ απειλητικά και έφταναν με μεγάλη ευκολία στην περιοχή του Διούδη.

Η πρώτη κλασική ευκαιρία για το «τριφύλλι» ήρθε στο 24΄ με τον Κλωναρίδη να πλασάρει άουτ μέσα από την περιοχή, ενώ δύο λεπτά αργότερα έγινε το 1-0. Από την εξαιρετική σέντρα του Νάνο και το άψογο τελείωμα του Μπεργκ στο πρώτο δοκάρι (1-0) οι «πράσινοι» μπήκαν μπροστά στο σκορ, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία τους στον αγωνιστικό χώρο.

Το ματς «άναψε» στο 34΄, μετά την λανθασμένη απόφαση του Θάνου να δώσει πέναλτι στον Άρη, από το πέσιμο του Οικονομόπουλου στην περιοχή ύστερα από το μαρκάρισμα του Μέντες (δεν υπήρχε επαφή). Ο Τάτος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Κοτσόλης έπεσε στη γωνία του και απόκρουσε.

Οι «πράσινοι» που είχαν εκνευριστεί με τις αποφάσεις του ρέφερι (νωρίτερα είχε τιμωρήσει με κίτρινη το Μπεργκ για θέατρο) έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Άρης και στο 40΄ έφτασε στην ισοφάριση. Η προσωρινή επέμβαση του Κοτσόλη στο μακρινό απευθείας φάουλ του Τάτου, έδωσε την ευκαιρία στο Μανιά να πάρει το...ριμπάουντ και με πλασέ να κάνει το 1-1.

Το πρώτο ημίχρονο, όμως, δεν είχε τελειώσει. Ο σπουδαίος παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, με τακουνάκι έβγαλε μόνο του το Ζέκα κι ο αρχηγός «σέρβιρε» το μισό γκολ στον Κλωναρίδη, που αυτή την φορά δεν αστόχησε (2-1) κι ακριβώς στο 45΄ η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πήρε και πάλι το προβάδισμα. Το σόου του Μάρκους Μπεργκ συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με το Σουηδό να πετυχαίνει άλλα δύο πανέμορφα γκολ και να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του «τριφυλλιού». Το 3-1 στο 56΄ με κεφαλιά και στο 74΄ με τακουνάκι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, στην πιο ευρεία νίκη των «πρασίνων» στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στην τρέχουσα περίοδο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports