Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βισκαδουράκης και Μπακλέση στο "κέντρο" των δυο καρναβαλικών παρελάσεων - Οι μεταδόσεις του thebest.gr και ένα μεγάλο ευχαριστώ απ' όλους μας

Βισκαδουράκης και Μπακλέση στο "κέν...

Η εικόνα του Καρναβαλιού μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη

Για μια ακόμη φορά το thebest.gr βρέθηκε στην πρωτοπορία των γεγονότων. Η πρωτοβουλία της διαδικτυακής μετάδοσης της Νυχτερινής Ποδαράτης αλλά και της Μεγάλης Παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού, στέφθηκε όχι απλά από επιτυχία αλλά αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του φετινού Καρναβαλιού.

Οι δυο παρουσιαστές μας, οι ηθοποιοί Θανάσης Βισκαδουράκης και Λίλα Μπακλέση, βρέθηκαν στο «κέντρο» των δυο παρελάσεων, όχι απλά μεταδίδοντας αλλά συμμετέχοντας ενεργά στον ξέφρενο ρυθμό του κεφιού, του χορού, της μεγάλης μας γιορτής που χάρη στο thebest.gr η εικόνα της έφτασε φέτος live σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Χιλιάδες καρναβαλιστές «πέρασαν» από τα μικρόφωνα του thebest.gr, φωτογραφήθηκαν με τους παρουσιαστές, χόρεψαν μαζί τους, μοιράστηκαν την δημιουργική «τρέλα» του Πατρινού Καρναβαλιού. Αυτό το Καρναβάλι η παρουσία των δυο ηθοποιών λειτούργησε προσθετικά ως ένα επιπλέον στοιχείο προβολής των παρελάσεων, τόσο προς όσους συμμετείχαν σ’ αυτές όσο και προς εκείνους που συντονίστηκαν με το thebest.gr, από την Πάτρα, από την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, για να μοιραστούν μαζί μας την χαρά της μεγάλης γιορτής.

Το thebest.gr, κόντρα στο ρεύμα της εποχής, πρωτοτύπησε, αφιέρωσε χιλιάδες εργατοώρες, κόπο και χρήμα, ώστε η εικόνα του Καρναβαλιού μας να μεταδοθεί με τον πλέον άψογο, τεχνολογικά άρτιο και επαγγελματικό τρόπο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους λοιπόν. Προς εκείνους που βρέθηκαν πίσω από τα μικρόφωνα και τις κάμερες, προς το συντακτικό και τεχνικό επιτελείο του thebest.gr, προς τους χορηγούς μας και κυρίως προς όλους εσάς, τους δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες μας που με τα σχόλια και τα καλά σας λόγια, μας ενθαρρύνετε ώστε η φετινή πρωτοβουλία ν’ αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα.

Η φετινή «καρναβαλική παρέμβαση» του thebest.gr, όμως, δεν σταματά εδώ.

Το ερχόμενο Σάββατο οργανώνεται η ημερίδα του thebest.gr «Πατρινό Καρναβάλι και Επικοινωνία» στην Αγορά Αργύρη. Στην Ημερίδα, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης «Πατρινό Καρναβάλι», θα κατατεθούν εισηγήσεις φορέων και θα γίνει συζήτηση σχετικά με την επικοινωνία στο Πατρινό Καρναβάλι. Προβολή, Παρουσίαση, Διαφήμιση, Marketing, Δημόσιες Σχέσεις και ΜΜΕ είναι οι κύριοι άξονες εστίασης της ανοιχτής κουβέντας που θα ακολουθήσει.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight