Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην φετινή απονομή των Oscar, θα γίνει ένα νοσταλγικό αφιέρωμα στα 75 χρόνια του «Μάγου του Οζ»

Στην φετινή απονομή των Oscar, θα γίνει ...

Θα εμφανιστούν επί σκηνής η Λίζα Μινέλι και τα άλλα δύο παιδιά της αξέχαστης ηθοποιού Τζούντι Γκάρλαντ

Στην 86η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ (που θα μεταδοθεί live και φέτος στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής προς Καθαρά Δευτέρα από το Nova cinema), οι κληρονόμοι της Τζούντι Γκάρλαντ θα ζωντανέψουν κάτι από την κληρονομιά της.

Θα εμφανιστούν όπως γράφει το σάιτ flix.gr, για πρώτη φορά μαζί, για να παρουσιάσουν το αφιέρωμα στα 75 χρόνια από τον «Μάγο του Οζ», μία θρυλική ταινία που είχε βγει στις αίθουσες το 1939.

Φαίνεται πως οι παραγωγοί της 86ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ χτύπησαν τα τακούνια των κόκκινων παπουτσιών τους κι έκαναν μία ευχή, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του flix.gr, να έχουν μία Old Hollywood αποκλειστικότητα και να μεταφέρουν στα εκατομμύρια τηλεοπτικού κοινού μία μαγική, σπάνια στιγμή.

Η Λάιζα Μινέλι και τα ετεροθαλή αδέλφια της Λόρνα και Τζόζεφ Λαφτ που είναι τα τρία παιδιά της Τζούντι Γκάρλαντ, θα εμφανιστούν επί σκηνής του Dolby Theater για να παρουσιάσουν το αφιέρωμα που θα στηθεί για την 75η επέτειο του «Μάγου του Οζ», της εμβληματικής για το Αμερικανικό σινεμά ταινίας όπου πρωταγωνιστούσε η μητέρα τους, στον ρόλο της Ντόροθι, η οποία τραγουδούσε το πανέμορφο κομμάτι «Over the rainbow – πέρα από το ουράνιο τόξο» που είχε κερδίσει το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού εκείνη την χρονιά και έχει μείνει αξεπέραστο ως σήμερα.

Αναμένεται να είναι η πρώτη φορά που τα τρία αδέλφια θα συναντηθούν μετά από χρόνια που δεν είχαν καμία επαφή. Καμία όμως άλλη λεπτομέρεια δεν γνωρίζουμε. Ο Κρεγκ Ζέινταν, συμπαραγωγός του Νιλ Μέρον στην μεγάλη βραδιά των Όσκαρ, είχε ανακοινώσει το αφιέρωμα στον Οζ πριν από λίγο καιρό, αλλά παραμένει άγνωστο τι αυτό συμπεριλαμβάνει.

Όπως γράφει το flix.gr, «υποπτευόμαστε όμως ότι οι ανακοινώσεις που θέλουν την Μπέτι Μίντλερ και την Pink να παίρνουν μέρος σε μουσικό νούμερο της Οσκαρικής τελετής μπορεί να αφορούν ακριβώς αυτή τη στιγμή μέσα στη βραδιά».

Θα ζωντανέψουν λοιπόν και πάλι η Ντόροθι, το Σκιάχτρο, το Δειλό Λιοντάρι και ο Τενεκεδένιος Ανθρωπος, ήρωες μίας υπέροχης ταινίας του στούντιο της MGM, που είχε σκηνοθετήσει ο Βίκτορ Φλέμινγκ και είχε προταθεί για 6 Όσκαρ, ανάμεσα τους και για καλύτερη ταινία, βραβείο που έχασε ωστόσο από το "Όσα παίρνει ο άνεμος".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight