Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Δήλωση-Διαπίστωση του Γιώργου Ρωμανού, παραιτηθέντος συντονιστή ΑΝ.ΕΛ. Νομού Αχαΐας

Δήλωση-Διαπίστωση του Γιώργου Ρωμανού, π...

"Ο παλαιοκοματισμός μένει πλέον γυμνός και αποδεκατισμένος"

Για μια φορά ακόμα το πολιτικό αισθητήριο των ατόμων της Αχαΐας λειτούργησε βγάζοντας στο προσκήνιο προβλήματα παθογένειας που καλύπτοντο από το μανδύα του παλαιοκομματισμού.

Έτσι, όπως από εδώ ξεκίνησε η αποκάλυψη της παρέας του Μαρκόπουλου, μετά  και την παραίτησή μου από συντονιστής του συμβουλίου της Αχαΐας μαζί με την έκθεση των κακώς κειμένων στους ΑΝΕΛ- Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ φαίνεται επιτέλους να διαλύεται η ομερτά της συγκάλυψης αυτών.

Γι αυτό και ακολουθούν καθημερινά κύματα παραιτήσεων πολλών στελεχών, αλλά και πολιτευτών καθώς και διαχειριστών σελίδων, πλήρως αιτιολογημένες  ακόμα και με παράπονα, πέραν των 13 δικών μου αιτιάσεων, όπως των
Αναγνωστόπουλου Λουκά  -Συνδικαλιστού και μέλους συντονιστικής Α Αθήνας Γιαννόπουλου Δημήτρη και Μπάκα  Γιώτας, πολιτευτών Μεσσηνίας και Κορινθίας Σαβουλίδη  Μπάμπη και Μακρή Χρύσανθου στελεχών και διαχειριστών φίλιων σελίδων Ματσούλη Δήμητρας Πρόεδρο Γυναικών Κορινθίας και τόσων άλλων που προϋπήρξαν ή που θα ακολουθήσουν  έχοντας φιλτράρει καταστάσεις και έχοντας  συγκρίνει τα όσα αιτιολόγησα με τα όσα γίνονται, επιτέλους βγαίνουν στην επιφάνεια  πάνω από τους <<φελλούς>> που την κάλυπταν τόσο καιρό...!!! Τέτοιες αποφάσεις είναι  θαρραλέες .

Το ράγισμα έσπασε πλέον οριστικά. Ο παλαιοκοματισμός μένει πλέον γυμνός και αποδεκατισμένος.

Πιθανόν αυτό να επιζητούσε...!, πιθανόν να μην μπορούσε να διαχειριστεί το καινούριο...!, πιθανόν να μην μπορεί να ξεφύγει από τα στεγανά του παρελθόντος...!!!! Πάρα πολλά μπορεί να συμβαίνουν, αλλά η ουσία είναι ότι οι αντοχές των ορθολογιστών και ανιδιοτελών πατριωτών είχαν όριο υπομονής.

Το ποτάμι ξεχείλισε από τα ρυάκια των παραιτήσεων, που εισρέουν σε αυτό με τις παραιτήσεις από όλα τα σημεία της Ελλάδας.

Η ιδέα όμως δεν χάθηκε. Όλοι οι παραιτηθέντες όμως, διαπίστωσα ότι δεν διακατέχονται από πολιτικές διαφορές των αρχικών θέσεων, πλην των περιπτώσεων των κακών επιλογών προσώπων που επιχειρήθηκαν και του τρόπου λειτουργίας του κινήματος.

Όλοι μας είμαστε προσδεδεμένοι στην αρχική υπέροχη ιδέα της ανεξάρτητης Ελληνικής ψυχής. Ας είμαστε όλοι σε επαφή γιατί οι ιδέες χρειάζονται ενσαρκωτές και υποστηρικτές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις