Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Σάρον Στόουν του «Βασικού Ενστίκτου» δήλωσε με ειλικρίνεια, «Έκλαψα όταν συνειδητοποίησα πως γερνάω»

Η Σάρον Στόουν του «Βασικού Ενστίκτου» δ...

Στα 55 της σήμερα παραμένει μία πολύ ωραία γυναίκα

Μια γενναία εξομολόγηση έκανε η ξανθιά πρωταγωνίστρια – σύμβολο του σεξ την δεκαετία του ’90 μετά την μεγάλη επιτυχία της ερωτικής – κοινωνικοαστυνομικής ταινίας «Βασικό Ένστικτο» όπου είχε πρωταγωνιστήσει με τον Μάικλ Ντάγκλας το 1992.

Στα 55 της σήμερα η Sharon Stone που παραμένει σε πολύ καλή φόρμα και πάντα γοητευτική, παραδέχθηκε στο περιοδικό Shape τον φόβο της για τα γηρατειά, τον χρόνο που περνά και αφήνει ανεξίτηλα σημάδια.

«Δεν ήταν εύκολο να αποδεχτώ ότι γερνάω. Κάποια στιγμή στα 40 μου, μπήκα στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί, κλείδωσα την πόρτα και είπα “δεν βγαίνω έξω, μέχρι να αποδεχθώ ολοκληρωτικά την τωρινή μου εικόνα. Εξέταζα το πρόσωπό μου στον μεγεθυντικό καθρέφτη, κοιτούσα το σώμα μου, και έκλαιγα συνεχώς, λέγοντας στον εαυτό μου πως πλέον γερνάς!»

Γι’ αυτό και όπως λέει η Χολυγουντιανή σταρ, αποφάσισε να κάνει κάτι δραστικό. Όπως σημειώνει το σάιτ newpost.gr, η Στόουν δήλωσε ότι «σκέφηκα πως θα πρέπει να κρατήσω το σώμα μου σε φόρμα, και να ξεκινήσω από εδώ και στο εξής να πηγαίνω γυμναστήριο. Αν και λάτρευα το κρασί, το έκοψα γιατί από μια ηλικία και μετά, είναι καλύτερο για τις γυναίκες να μην πίνουν καθόλου, επειδή το αλκοόλ χαλαρώνει το πρόσωπο και το στήθος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight