Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βυθισμένο βρέθηκε το ιστιοφόρο του Τάσου Σιώρη από τη Φιγαλεία Ηλείας- Αγνοείται ο κυβερνήτης

Βυθισμένο βρέθηκε το ιστιοφόρο του Τάσου...

Το σκάφος εντοπίστηκε στην νότια πλευρά του νησιού σε βάθος περίπου 5 – 11 μέτρων μέτρων

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή του νησιού ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ το ιστιοπλοϊκό σκάφος ZIESJOEM με σημαία Ολλανδίας τα ίχνη του οποίου χάθηκαν νότια της νήσου Πάτροκλος, με κυβερνήτη τον Τάσο Σιώρη από τη Φιγαλεία.

Το σκάφος εντοπίστηκε στην νότια πλευρά του νησιού σε βάθος περίπου 5 – 11 μέτρων μέτρων από δύτη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει προσκρούσει με την πλώρη στα βραχώδη του νησιού. Τα πανιά του σκάφους είναι ανοικτά, πράγμα που επιβεβαιώνει πληροφορίες μαρτύρων, ότι το σκάφος ήταν με ανοικτά πανιά και έμοιαζε ακυβέρνητο. Δεν εντοπίστηκε όμως ο Τάσος Σιώρης.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λαυρίου για εντοπισμό Ι/Φ σκάφους, το οποίο βρισκόταν βυθισμένο στη θαλάσσια περιοχή στο νότιο άκρο Ν. Πάτροκλου.

Άμεσα απέπλευσε από το λιμένα Λαυρίου πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., συνοδεία ιδιωτικού πνευστού σκάφους με επαγγελματία δύτη, προς ακριβή εντοπισμό ναυαγίου και διαπίστωση άλλων στοιχείων αναφορικά με την ταυτότητά του, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Μεσημβρινές ώρες διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το Ι/Φ σκάφος «ZIESJOEM» σημαίας Ολλανδίας με μοναδικό επιβαίνοντα έναν 27χρονο, που αγνοείτο από τις 28-01-2014.

Ομάδα ΜΥΑ/ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ έλεγξε το σκάφος και το εσωτερικό του ως προς τον εντοπισμό του αγνοούμενου κυβερνήτη με αρνητικά όμως αποτελέσματα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις