Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Β. Χατζηλάμπρου: Μπορεί να υπάρξει διαφορετικό μέλλον για τους νέους μας και τον τόπο

Β. Χατζηλάμπρου: Μπορεί να υπάρξει διαφο...

Την αγροτική έκθεση στην Αμαλιάδα επισκέφθηκε χθες ο Αχαιός Βουλευτής συνοδευόμενος από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας

Την αγροτική έκθεση «Κερνάμε Ελλάδα», στην Αμαλιάδα, επισκέφθηκε χθες ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου, μαζί με τη βουλευτή Ηλείας Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας.

Μετά την επίσκεψη, ο Βασίλης Χατζηλάμπρου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η έκθεση στην Αμαλιάδα δείχνει στον καθένα ότι, αν υποστηριχθούν ελληνικά προϊόντα σε όλη τους την αλυσίδα, από τη στιγμή που παράγονται μέχρι που φτάνουν στο πιάτο, και καθετοποιηθεί έτσι όλη μας η παραγωγή, μπορεί να δώσει και θέσεις εργασίας και ανάπτυξη σε κάθε περιοχή.

Όλα τα προϊόντα είναι υψηλής διατροφικής αξίας. Χρειαζόμαστε, όμως, στήριξη πραγματική. Δεν μπορεί να “φεύγουν” χρήματα σε προγράμματα και μελέτες για άλλες χρήσεις, όταν στην Ελλάδα έχουμε σήμερα νέους επιστήμονες άνεργους, που θα μπορούσαν να δουλέψουν σε αυτή την αλυσίδα: από αγρότες, μεταποιητές μέχρι την προβολή και τις υπηρεσίες.

Ο καθένας καταλαβαίνει ότι αυτός είναι ο δρόμος της ανάπτυξης. Όλοι όσοι έταξαν εύκολο δρόμο ζωής, σήμερα αναγκάζονται να μιλούν για χρεοκοπία. Η χρεοκοπία είναι στην πολιτική τους. Εμείς ανοίγουμε δρόμο στην ελπίδα: μπορεί, δηλαδή, και αυτό εκφράζει όλη μας η προσπάθεια στην περιφέρεια πια, να υπάρξουν και θέσεις εργασίας και ένα διαφορετικό μέλλον για τα νέα παιδιά που αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό και τον τόπο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις